ignorovat kouření!!! taky svinstvo..., jinak to nevidim
(petr)
5. 2. 2010, 22:06
co je víc?
http://www.youtube.com/wa…
Marek zavodskymarek@centrum.cz
5. 2. 2010, 21:55
tak jo pojdme teda vsechny svinstva ignorovat. at si tu DS dela co chce. to pro ni bude nejvetsi trest a jak to bylo teda s tim kourenim?
Kudlis
5. 2. 2010, 20:35
Kudlis: Víš, největší trest pro DS je ignorance... tak je ignoruj.
I fought the law and???: Zkouška Sirén místo Wollongong? Adekvátní! Jinak, mám uplně vylízanej dotaz: je nějaká hodina, kdy to bude muset skončit? Neptal bych se, kdybych nemusel. Nebo bych aspoň uvítal playlist, abych věděl, kdo bude poslední... o koho případně přídu. Kdyžtak díky!
nemajetnej majtos@email.cz
5. 2. 2010, 19:46
Jsi nemocný Banáne, pomůžeme ti.
Ikárie XB1
5. 2. 2010, 19:02
Ale nad filmama se kouřit ještě může, ne?
http://www.youtube.com/wa…
Pavel Liška
5. 2. 2010, 18:55
kouření, hmm... ale rozhodně bych nezakazoval mrdání na koncertech SR. posledně jsem se tak zmrdal až mě péro odmítalo odebírat chcánky
Antijebin Agress 30mg
5. 2. 2010, 18:44
Kudlis: V současnosti mi skoro přijde důležitější to kouření na koncertech, než to, jestli zakážou nebo nezakážou DS. Je to od začátku vykonstruovaná fraška.
Banan xmr.bananax@seznam.cz
5. 2. 2010, 17:19
Cuz kuci a devcata, jako nic proti debatam o tom jestli kourit na koncertech, nebo ne, ale myslim, ze jsou dulezitejsi temata, o kterych by se melo psat. Stat stupnuje tazeni proti sympatizantum krajni pravice. O tom, jak bude uspesny napovi mnohe pristi tyden. Rozhodne se o osudu Delnicke strany a padne obzaloba za zharsky utok ve Vitkove!!! U nas v HK byl vzdycky klid, ale posledni dobou to zacina docela jiskrit.
Kudlis
5. 2. 2010, 17:07
co je to Truhla? to slyšim prvně...
neznalej V8k
5. 2. 2010, 15:59
jojo, clenove presne tyhle BALACLAVY hrajou i ve FROM THE DEPTHS, kde jsou lidi i z CATHARSIS a REQUIEM. V dubnu budou FTD hrat i na Vrahu a v Praze v Truhle.
saman
5. 2. 2010, 15:48
ze by na svete byla jeste jedna jina balaclava?
BALACLAVA - "Shame" 7" (forcefield - Politically and socially charged crushing yet melodic crusty d-beat hardcore. In the vein of TRAGEDY, HIS HERO IS GONE, CURSED. packaging includes - double sided folder, a poster, download card, and black dust sleeves) 4.00
otazka
5. 2. 2010, 15:18
Ahoj, jsem ex-smoker, vcelku podnětná diskuze se spoustou zajímavejch i totálně mimo pohledů z obou stran barikády. Fandím vám, jen si myslím, že spoléhat na něčí ohleduplnost, zvlášť v kouření (kuřáci jsou automaticky agresivní provokatéři - sám jsem byl - který to budou zkoušet všude), je dost naivní. Pár lidí tady na fóru si to odkejve a tím to hasne, realita je jiná...takže jsem pro jasně deklarované poselství = razítko, cedulky, výzva před (během) koncertu...druhá varianta, je v lajně s Bourkem (kterýmu asi patří hardcore, jak tak čtu), tady na stránkách se zaregistruješ, jako signál, že víš o co jde, a jen tito lidé budou mít přístup na koncerty, ostatní palte pryč. Podle mě blbost...než ghetto, to rozhodně volím první možnost.
Je mi jasný, že tu vládne odpor vůčí zákazům, taky je nemám rád, ale i ten bledne ve srovnání s odporem k vlastní blbosti, když jsem se opět spolehnul na to, že se někdo bude chovat, tak jak bych si já představoval
Toncek
5. 2. 2010, 14:57
já nechápu, že snaha o lepší prostředí na koncertech se setkává s takovou kritikou. mě se právě líbí, že to není jen takový zaplať-pobav se-vypadni. že chlápkům ze srr na návštěvnících záleží. jsem za to rád a fandím čím dál víc.
br
5. 2. 2010, 14:57