červi
Lobo
7. 4. 2010, 11:13
Pro mě je veškerá lidská chátra ve své ubohosti naprosto jednotná......
Morbo: Antirasista
7. 4. 2010, 10:55
Rozejděte se, není tu vůbec nic k vidění!
Sgt. Burbready
7. 4. 2010, 10:29
Rasismus je špatný, áno.
Mr.Garrison
7. 4. 2010, 08:22
proč není vaše dítě čisté a bílé? protože nepoužíváte prací prášek árijec.
česká soda
7. 4. 2010, 07:04
hier ist die eine leine!!!
19
6. 4. 2010, 23:12
A můžeme nad tím filozofovat a rozebírat to ze všech možnejch úhlech pohledů, ne? Ty vole neblázněte.
Aran uv@silver-rocket.org
6. 4. 2010, 22:03
Rasismus zatím nebyl nikde přesně definován. Možné jsou různé definice:
1. Rasismus je názor, že různé lidské rasy, plemena a etnika se vyvíjely na různých místech, v různých podmínkách, (tropický prales, poušť, savana, tropy, mírné pásmo, polární kruh …) různou rychlostí různým směrem (v různých podmínkách byly zapotřebí různé vlastnosti). Důsledkem těchto různých vývojů jsou různé Gaussovy křivky jejich vlastností a schopností.
2. Rasismus je nenávist k jedinci opodstatněná pouze jeho příslušností k jiné rase.
Mezi těmito definicemi je obrovské spektrum možností jak definovat rasismus.
Si vyberte
6. 4. 2010, 21:24
co to je bejt proti rasismu, ale ne dogmaticky? nechapu.
bud ses a nebo ne
6. 4. 2010, 21:15
Že to tak ještě rozdmýchávám - jen čistě pro zajímavost - opravdu tu není nikdo, kdo by si (tak jako já) myslel z předchozí debaty, že "Pavel" je naopak PROTI rasismu, jenom to nevidí dogmaticky a netváří se, že něco jako "romský rasismus" vůbec neexistuje?
t.
6. 4. 2010, 21:07
Čau, chystáme se v Kolíně vybudovat a chvíli udržet (nejen) hudební klub, kam bysme tahali všechny ty Sporta a Gnu a Deverovu chybu apod. a taky veškerý regionální nadšence. Jelikož neni moc peněz, ozvěte se nám prosím na níže uvedený mail všichni, kdo byste byli ochotni darovat nebo za rozumnou cenu prodat všechno, co bysme mohli upotřebit (od starejch stolů, židlí, baru, ledničky, gaučů až po vlastní zkušenosti s praktickym i teoretickym chodem takovýho prostoru (higiena, stavební úřad,...)). Nejsme líný to všechno shánět sami, ale neni nás zas tolik (tři) a čas kvapí.
Díky za jakoukoliv reakci!
Vít vitholub@seznam.cz
6. 4. 2010, 20:39
Pavel: máš mu napsat na mail, tak to tady už nezasírej onane.
j.
6. 4. 2010, 20:17
Torr: Dobrá. Jen nevím, o čem ještě psát nebo mluvit. Beru věci pragmaticky, moje chyba. Nemám rád extrémismus - jak samosebou nácky, tak všeobjímající lidi s růžovýma brejlema. Na vid na koncertě (ale jiným, mám to ví než přes půlku republiky). Klidím se, ahoj.
Pavel
6. 4. 2010, 19:31
Pavle, jestli chces vazne diskutovat, a nejde te jen o provakace nebo ehibicionismus napis me na
mediacide@gmail.com, probereme to. Nebo prijd na koncert ve ctvrtek, budu nejspis na vstup. Myslim si, ze tady neni to spravny misto na takove konverzace.
Torr uv@silver-rocket.org
6. 4. 2010, 19:17
kurva a dost!
huxl
6. 4. 2010, 19:03