Tahle debata celá vznikla jako flejm na sličnýho Tonyho, kterej hodnotil Bonuse a JEŠTĚ K TOMU si na fejsbúčku vyvěsil polskou vlajku, chlapci a dívky.
Bourek: Sto bodov!
smrt
13. 4. 2010, 14:35
H. bavime se o vyhlaseni statniho smutku.
j.
13. 4. 2010, 14:35
SILVER ROCKET FORUM: BASTA CESKE STATNOSTI
cha
13. 4. 2010, 14:33
Pokud vím, na Haity náš stát i lidé poslalo dost peněz. Neměl jsem pocit, že by to byla přehlížená tragédie a i na jiné místa, kde se stanou katastrofy se posílají týmy lekářů, jídlo apod.
H.
13. 4. 2010, 14:30
mozna je ten statni smutek jakoze u nas se to bohuzel nestalo.
Bourek uv@silver-rocket.org
13. 4. 2010, 14:30
Diky za kazdy spadly letadlo s politickymi predstaviteli jakyhokoliv statu... :) Kdyby se tohle stalo u nas, tak muzem vyhlasit tak akorat statnik svatek.
Cootcha
13. 4. 2010, 14:25
"Minuta ticha se bude držet v sobotu. Akce se rušit nemusejí" naštěstí to s těma gestama stát nepřehání.
Pe.klo uv@silver-rocket.org
13. 4. 2010, 14:19
Banáne, banáne...
Uncle Tuca
13. 4. 2010, 14:13
banán: Já vůbec neobhajuju, co ty lidi dělali za svýho života, a ani netvrdim, že se za ně má držet povinnej smutek. Jen prostě mam pochopení pro to, že za ně ten smutek někdo drží a rozumim gestu českýho státu vůči tomu polskýmu, ač se s vedením ani jednoho z těch států nijak zvlášť neztotožňuju. Dnes už myslim nejsou doby, kdy by každej musel v okně povinně vyvěsit černou vlaječku, a je tedy jen na každym člověku, jak se k tomu postaví. Kdo chce, může držet smutek, kdo nechce, nemusí. (Snad jen těch pár zrušenejch fotbalovejch a jinejch zápasů se může někoho dotknout, ale to se snad dá přejít...) Ale utahovat si z toho nebo to třeba přirovnávat k tomu Stalinovi, to mi prostě nepřijde správný. I když chápu, že někdo to třeba může vidět jinak ...
jakub.uck
13. 4. 2010, 14:07
Přesně.
Radim uv@silver-rocket.org
13. 4. 2010, 14:06
Jo, já vím, že tam umřeli i tyhle lidi a Katyň by určitě zapomenutá být neměla. Mimochodem moje babička je původem z Polska a můj praděděček byl jedním z důstojníků, kteří byli tenkrát u Katyně zavražďený. Ale kurva, víte kolik na světě umírá lidí za mnohem šílenějších podmínek, vemte si jaká katastrofa bylo Haiti a nic podobnýho se nedělo. A tady se vytváří klasická histerie a cirkus a to jem kvůli tomu, že v tom letadle byla právě parta představitelů nejvyšší moci. A sorry, z toho je mi fak šoufl.
Banan xmr.bananax@seznam.cz
13. 4. 2010, 14:04
Banan: státní smutek sral kot na bot, ale Katyň je sama o sobě průser a jestliže to udržíme v obyčejné lidské rovině, tak to, že zrovna takhle zemřeli někteří potomci důstojníků, které povraždili rusáci (napsalo se teď toho hodně, informací se po netu válí mraky, stačí přebrat), tak to s protipotratovýma a protihomosexuálníma magorama nemá co dělat.
Státní smutek je asi fakt trochu přehnaný akt, ale i tak....
Kopřivničan
13. 4. 2010, 13:58
Hele sorry, ale v tom letadle pochcípali nejvyšší státní a armádní představitelé, kteří podporovali útoky na homosexuály v centru Varšavy, fundamentální protipotratovou politiku a nedělalo jim problém spolupracovat s někým jako je Liga Polských Rodin. Myslete si co chcete, ale za tyhle lidi já držet smutek nebudu.
Banan xmr.bananax@seznam.cz
13. 4. 2010, 13:50
necejtim se soucasti zadnyho statu
i kdyz je mi to lito
13. 4. 2010, 13:45
jakub.uck má recht, Radim vlastně taky
links
13. 4. 2010, 13:44