Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
fst: Tono, Polskou krev sem měl na pazourech v pondělí tušim... Projížděl jsem bazarový desky a tenhle Nedbalův majstrštyk mě hned upoutal. No nakonec jsem si odnes nějakýho Hanka Williamse a ranou c-durovku Jedenačtyřicítku od R.M.A. Nekup to za tři pětky! Jinak na tklivý slova už tady žádnou odezvu nečekej. Lid dělnej pílí, čas sebral kecům rajc.
Job honza.krejca@gmail.com 16. 4. 2010, 18:12
to dav: no ty vole...krása!!
Jirka B. 16. 4. 2010, 17:48
http://www.youtube.com/wa…
a hele, reunion floor...
dav 16. 4. 2010, 17:35
dá se někde kopit takovej ten miniaturní dres za vokýnko do auta?
Pe.klo uv@silver-rocket.org 16. 4. 2010, 16:57
Vagína je jasnej miláček fanoušků! Těšim se na další report. Série vítězství nekončí...
Hugooo 16. 4. 2010, 16:38
bugrr to je voe steně klasik, minule prej rozbitej lustr u rodičů v bejváku během hokeje, dneska škvára v koleni, tady se učte vocasové...
dav 16. 4. 2010, 16:30
me se libi, ze tam maji vaginu!
b. 16. 4. 2010, 15:57
Bečváry: nejlepší sport + nejlepší muzika = paráda. (Jó, taky patřim k těm, co maj na kolenech KÉRKY ZE ŠKVÁRY ... Mimochodem dnešní děcka si tý travičky zelený vůbec nevážej. Po zápasech jsem vždycky míval škváru v v očích, uších i v nose. To byly časy!)
jakub.uck 16. 4. 2010, 15:21
pro fst: ja te osobne vubec neznam, facebook mam a ty mi jen pripominas takovyho staryho moudryho strejce tak mi prijde jednoduchy si z tebe delat srandu pane uciteli. nelezis mi v zaludku ani
takhle malinko 16. 4. 2010, 15:02
super nápad - yes ta raketa na ohrudí sportovců, škvára v koleni škvára v kapce potu.. když si vzpomenu jak jsem to tehdá hrál - na obě strany a dostával jsem z vyplavenejch endorfinů záchvaty smíchu.. až si mě trenér zavolal
"hele nechtěl bys dělat něco jinýho, tohle nás rozkládá zevnitř" tak jsem šel, ty kolektivní sporty prohry, ještě že jsem nehrál vodní polo to bych se snad utopil nebo co. Jo krása!
Bugrr bugrr@centrum.cz 16. 4. 2010, 14:59
Job: Každej máme svý radosti. Já třeba to, že ačkoliv jsem sem přišel až po několika dnech, zjišťuju, jak moc tu ještě pořád některým jedincům ležim v žaludku, ačkoliv s Bourkem jsme si své úhly pohledu (doufám) už dávno vyjasnili. A nebo mě rozesmálo to, jak někteří, kteří tu okatě opovrhují facebookem nejen naprosto přesně vědí, co se na něm děje, ale ještě to zatepla práskají všude jinde a tváří se u toho jako spasitelé.
Mimochodem Jobe: Jestlipak víš, co dávají v neděli v Divadle v Karlíně?
fst 16. 4. 2010, 14:58
Budou hrát večer Kontroll taky v dresech?
pw 16. 4. 2010, 14:34
Jako malej kluk sem byl blázen do fotbalu. Neexistuje snad větší satisfakce, než vidět raketu na dresech těch sympatickejch kucí. MÁM OBROVSKOU RADOST!!!
Job honza.krejca@gmail.com 16. 4. 2010, 13:38
SK Bečváry - super. dostali jste me kluci. drzim palce a doufam ze budou dalsi vitezny zapasy a reporty z nich!
novej fanda 16. 4. 2010, 13:11
Dík za info. Těšim se.
pw 16. 4. 2010, 11:12