a dost už tady! a marš do Tábora.
opilý deseti rohlíkama
27. 5. 2010, 17:03
strb - omluva, jestli se tě to dotklo, nemyslel jsem to zle a už vůbec ne, že jsi čurák, kterej si to neumí najít. Jinak s Trutnovem je to extrém, tam jsou chaotici, kde jeden neví, co dělá druhej. Takovejch případů není moc. Pokud budeš v pátek, tam co v minulejch letech, můžem to probrat.
A pro toho humoristu, co mu tak ležim v žaludku: Pokud máš nějakej problém s mojí osobou, můžem ho zkusit vyřešit face to face, nemyslím, že by bylo potřeba abys s tím otravoval ostatní tady. Je samozřejmě otázka, jestli máš na víc než jen anonymní kecy.
twitter stalker - nechci ti brát v nejmenším tvůj názor, každej je zodpovědnej sám za sebe, ale jen za můj život toho už volby několikrát výrazně změnily docela dost. ale záleží samozřejmě na tom, jestli jde člověku jen o jeho osobní zájmy (popř. zájmy skupiny dalších lidí, kteří to mají stejně jako on) a nebo třeba taky i o někoho jiného.
volit má smysl - samozřejmě tvůj příspěvek nejspíš někdo shodí tím, že to je naivita, ale pokud ti to k něčemu bude, tak třeba já s tebou souhlasim...
fst |
27. 5. 2010, 16:48
No, až se bude třeba rozhodovat, zdali se má na místě sedmičky postavit luxusní bytová rezidence (a bohužel to dřív nebo pozdějc přijde), možná pak někdo zalituje, že na místě nějakého podplaceného starosty nesedí nějaký jiný člověk, se kterým bych se možná taky ve všem neshodl, nicméně alespoň by nebyl úlatnej a nešel na ruku jen lobistům ...
volit má smysl
27. 5. 2010, 16:04
twitter stalker: Vim, ze je to tady jasne rozdeleny na ty, co to prohlidli a na tupe ovce co se namahaji jit volit. Ale nevidim v tom logiku. Vsechno, co system schvaluje, nebo nechava prezivat si nezaslouzi podporu? Vim, ze na parlamentni urovni to muze byt docela diskutabilni, ale u komunalnich voleb je to bez diskuze. To co treba nase radnice dela, neni podle mych predstav a dotyka se to bezprostredne i myho zivota. Volit mensi zlo, mensi blbce je podle mne nutnost, kdyz clovek nema potencial delat s tim aktivne neco vic. A ja ho treba nemam.
Tomas
27. 5. 2010, 15:50
prej "KDYBY VOLBY MOHLY NĚCO ZMĚNIT, DÁVNO BY JE ZAKÁZALI." přesný.
twitter stalker
27. 5. 2010, 15:02
to te napomina kocabek.
ja nejdu
27. 5. 2010, 14:52
tyvole já nevím, že sem furt lezu. dozvím se jen, že sem čurák, kterej se neumí mrknout po webu a každej chytrák se tady pohoršuje na "válama".
Hele myslím, že je zbytečný řikat "pražáci sou kokoti" nebo "brňáci(tam se vejde celá morava) sou buranský čuráci. Hele, takovýdle sympaťáci jsou prostě na všechny strany.
strb nepiš@mi.cz
27. 5. 2010, 14:42
nevim. ani jednou?
co si vzpominam
27. 5. 2010, 10:19
4 fst: díky. tam jsem koukal. Kolikrát se tu prosím řešilo zda lvmen či gnu budou hrát na trutnov festivalu, když jsou na plakátech?
strb
27. 5. 2010, 08:16
Tak podívejte se, zrovna jsem se vrátil z hospody, žeru italskou šunku a zapíjím to skvělým moravským vínem. Nechci se vás dotknout, ale kdo z vás na to má?
Chmýří Prasourek
27. 5. 2010, 00:48
wenca: "Můj nedávný článek o budoucnosti klubu V JELENÍ je už bezpředmětný. Přišlo nečekané rozuzlení zcela odjinud. Po v léta se táhnoucím restitučním sporu najednou vyhrála správa Pražského hradu nad lidmi, co v domě dřív žili, což mělo okamžitý následek - všechny zde sídlící neziskovky dostaly výpověď a do roka se musí vystěhovat. Z celého baráku bude hotel nebo nějaký podobný podnik, ze kterého se dá vytřískat hodně peněz. "
čekkor tojistí
27. 5. 2010, 00:11
bb: jeho kapela pražský výběr stojí za hovénko.
tak proto
26. 5. 2010, 22:42
už jsou na odstřel, mají trofejní paroží
arachnofil
26. 5. 2010, 22:24
proc konci v jeleni?
wenca
26. 5. 2010, 22:19
tedy Vančura
Jan Vančura Spirituál kvintet
26. 5. 2010, 21:41