pořádnej paras a s tim bílým krémem
Jitka Štětka
3. 6. 2010, 21:11
Je tu prosím někdo z Budějovic, u koho bych mohla v pondělí přespat?
Kimi kim.moula@gmail.com
3. 6. 2010, 21:11
A tím žlutým kremem
Jk
3. 6. 2010, 18:53
Poradnej paras v rohlice
Jan Kunda
3. 6. 2010, 18:52
Teda zapomněl jsem na natto. To má taky "chuť", ale smrdí jak cap, grcám...
pp
3. 6. 2010, 17:44
Já moc rád tempeh. Jediný sojový produkt, který má chuť. A moc dobrou k tomu.
pp
3. 6. 2010, 17:42
no naky fotky z freedimfestu. Sice jen dve posledni kapely a afterparty, ale zase jich tam je vo to vic..hehe
http://www.kulturne.com/c…
od Davida
3. 6. 2010, 15:57
kuřecí maso s nivou, kuřecí maso se sýrem a broskví, nivová kapsa, katův šleh, pene kari, kuřecí kung pao s arašídy(sic), vepřový steak se sýrem, boloňské špagety, gordon blue, ... navrch dva plátky okurky, jeden plátek rajčete a domácí zelíčko aby to nějak vypadalo, žejo.
marek zavodskymarek@centrum.cz
3. 6. 2010, 15:23
http://relax.lidovky.cz/p…
ti poláci...
3. 6. 2010, 14:29
http://news.reciperainbow…
Seitan with Satan
3. 6. 2010, 12:49
Jáááák "mrdka"...??? To jako chcete tvrdit, že nejlepší steak NENÍ z pravé argentinské svíčkové? Tak z čeho teda? Z dýně?
BTW - doporučuju na youtube pořad "Heavy Metal Vegan Cooking"! Docela prdel. Hlavně díl "Seitan"
Jamon Serano
3. 6. 2010, 12:23
vozte si svaciny z domova
ja to tak delam
3. 6. 2010, 12:14
"Já chlastat nemusim. Hlavně když lejou holky." tohle je svatá pravda.
Inkvizice se mění v hladovou realitu hlavně na malym městě.
.o. smoked tofu, bitch !
3. 6. 2010, 11:53
Só chotné...twargle. Od nás, z Holomóca.
hanácké kokot
3. 6. 2010, 11:42
Žerte všechno dokud je co - maso i rostliny!!!
apokalyptyk
3. 6. 2010, 11:39