novy coliseum rulujou
pico
1. 7. 2010, 14:21
jakej klip? coliseum? kde?
google?
1. 7. 2010, 14:15
dave myslím si to samý no..asi máš pravdu. Kdybych je "neznal" tak mě napadlo přesně to co Tebe..btw. Středa to jistí?
straba
1. 7. 2010, 14:13
ad coliseum: tyvole mě docela naštval ten klip. co to je za pecku ani už ani nevím. Ale není to na první poslech no..
ad fullmoon: Já jim fandím!! docela se mi líbí to první číslo. Jen(nechtěl jsem to valit tady, ale budiž) mi trochu vadí to Apaččino "byla jsem tam s tímhle z týhle kapely, a bavili jsme se o tomhle z tamty kapely..." Ale to je můj problém. Asi si to předplatím.
ad prideswallower: to mi vole Pedro naordinoval před nějakým časem a je to vole přesně vono!!! nejlepší na tom je že mi to nic nepřipomíná. a hlavně jak to je vole nahraný!!!!
straba
1. 7. 2010, 14:11
crack: máš to v mailu
google čaroděj: proč to sem dáváš voe? máme snad maily, ne?
aran: já se s tou deskou furt nemůžu srovna/nevim jak na to, nějak o tom zatím nejsem přesvědčenej...právě tím jak zvolnili, tak si na to nemůžu nějak zvyknou nebo co. a taky mi přijde, že novej buben málo mlátí...čekal jsem brutální nálož, ale ono vůbec. jo ale ten klip, viděli jste ho někdo, ne? mě přijde fakt úlet...jak mu tam zabíraj to kéro, vůbec ty barvy a obraz...to video je fakt divně udělaný, že kdybych neznal coliseum, myslel bych si: "hmmm rádoby velká rocková kapela"
dav
1. 7. 2010, 14:08
Předplatné na SMUTEK má u nás přece Vašek Havelka...
Lukáš
1. 7. 2010, 14:04
dav: Já teď furt jedu nový Coliseum. Vůbec jsem nevěřil (ani jsem to vlastně nechtěl), že by udělali nějakej "krok dopředu", ale v tom stylu, co hrajou, je to nový album úplně výjimečný. Hodně zvolnili, jsou tam spíš střední a pomalý tempa - a ta deska je taková SMUTNÁ, ale ne nějaká temnota/deprese/bubububu... je taková jako "uvěřitelně", neokázale smutná. Připomíná mi to poslední Young Widows. Fakt super album.
Aran uv@silver-rocket.org
1. 7. 2010, 13:59
dav: hoď mi link vole! mimochodem, dík za ty Narrows.
bugrr: když už sme u těch návratů, tak bych ti měl navrátit ten kábl. potkáme se v Matičce měst, co?
crack
1. 7. 2010, 13:41
Všecko je tady:
http://www.musiczone.cz/d…
Ful Můn
1. 7. 2010, 13:40
full moon nevim, ještě jsem neměl tu čest.
za to jsem měl ale jinou čest: kdo milujete Nirvanu, Drive like jehu a Fugazi, sežeňte si ty vole desku Prideswallower - Lifeswallower
totální oldchool, špína a zvuk že je to o hluch. neskutečný vole, šest songů a už to jedu dneska asi po patnáctý
dav
1. 7. 2010, 13:24
full moon čte pouze Sekta Vyznavačů Dokonalé Hudby
Dokaž to!
vyznavač uctívač
1. 7. 2010, 13:05
tady nikdo číst neumí
primitivové
1. 7. 2010, 12:42
ted jsem si teda pustil imaada wasifa - vyborny.
vagus
1. 7. 2010, 12:41
Nechte Bohumila Bohumilem a rači mi řekněte, co si myslíte o Full Moon. Nebo to tady nikdo nečte? Zatim mi to připadne, že po prvotnim nadšení se nad vlastnim obsahem šíří zklamání...
Jouda
1. 7. 2010, 12:34
"jsem chlapec, co nese domu špatné vysvědčení..."
Bohouš Hrabal Příliš hlučná samota
1. 7. 2010, 11:46