hare krsna? ta sekta?
jezis
23. 8. 2010, 10:26
Vzhledem k tomu že jsem si text přečet až ted a Transwaggon si užl, tak je jasné, že auto sehnali. Hare Krsna Transwaggon !
Trutn off
23. 8. 2010, 07:39
sade = emerika
i love you
22. 8. 2010, 16:54
jasnej prudič
-//-
22. 8. 2010, 15:31
bAran: a proc to pises sem?
jasnej
22. 8. 2010, 11:55
Znáte ten zvuk z desky Where You Been od Dinosaur jr?
Zase jedno ráno, kdy jsem vstal a vzal do ruky CD Cocteau Twins Treasure, pořád je to dobrý. Na poličce bylo cd SAADE z nějakého nového časopisu co jsme dostali. První kazetu SADE jsem neslyšel, tak jsem byl zvědavý co to bude. Strčil jsem to do mašiny a ...................................................................................................................
Špinaví chlapi od oleje, americký pumpař na benzině petrol v Nevadě, chlapík s knírkem a tmavými brýlemi (co teď zase letí) dojel s károu pro šťávu, kérky schovaný pod rukávy, fakt vedro a hic..........................a všude ten zasraný rozpálený písek a prach............................................................
Tohle je fakt moc moc dobrý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ve třetím songu slyším dinousaurovské postupy a snad tam Zpívá sám Mascis, fakt nevím, snad klávesy od lvmen v dalším songu.....nevím............ paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tohle je opravdový poctivý rock n roll s velkým R!!!
Jo a trochu HUSKER DU v riffech. Díky moc.
Jo a znáte ten film, kde hraje zpěvačka CHER tu matku toho kluka od motorkářů? Ten film není moc dobrý, ale tohle je. Nic nemám proti názvům kapel, ale měli to nechat na tu SADE, s těmi dvěmi A to není ono, ale rychle si zvyknu.
Kluci díky, tohle je deska roku, to je bez diskuze, tento rok už nemá smysl nic vydávat.
Amen.
bAran
22. 8. 2010, 11:49
Heejj Obstacles dobrá skládačka! Matka peklo.
erber
22. 8. 2010, 00:23
Banán: Opakování je motyka moudrosti. Dorazim!
jakub.uck
21. 8. 2010, 16:53
Otazník: Je to napsané v upoutávce tady na webu, na czechcoru i na stránkách 007. Víceméně jsem to do těch upoutávek začal psát proto, aby odpadly podobné dotazy.
Ale jak vidno tak to moc nefunguje. Takže vstup bude 120kč a začne to normálně ve 20.30.
Banan xmr.bananax@seznam.cz
21. 8. 2010, 16:05
za kolik obstacles dnes? a kdy že se to bude začínat, když pak mizej do sedlčan?
otazník
21. 8. 2010, 15:34
kdyz uz tady padaj nabidky – nemate nekdo mista smerem na hradec zejtra kdykoliv krome vecera a noci?
kolurr trippineare@centrum.cz
20. 8. 2010, 22:04
a ja mam zase 4mista na trase dacice-j.hradec-trebon-c.b.-prachatice-babyFest, kdyby mel nekdo zajem.
landofka landa.lukas@gmail.coma
20. 8. 2010, 20:26
co ty awesome color,tedka vydali desku.jsou rozpadli nebo zceleni a ve forme?
ac
20. 8. 2010, 14:30
sháním jedno místo v autě zítra z Prahy na Šumavu Baby Fest. Nemáte někdo? Kdyžtak mail, díky!
františek franta.sec@volny.cz
20. 8. 2010, 14:05