Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
přečet jsem si tu vášnivou diskusi a musím říct, že se zůčastnění chovali jak haranti, který si hlídaj svůj hudební píseček ale hovno věděj co se děje na tom cizím písečku
je mi na blití 27. 8. 2010, 10:45
hs vs. zbrojovka: http://www.youtube.com/wa…
b. 27. 8. 2010, 08:55
to jsme my
kolektiv slušných inteligentů s tenkým nervem 27. 8. 2010, 08:32
by me zajimalo kterej nule lezi fst tak v zaludku. Podepis se chudaku!
broucek 27. 8. 2010, 05:51
archiv vydal sve poklady: Díky za tohle, taky jsem to nezažil - mládí je v jistym smyslu i mrcha -, ale bavim se královsky i se zpožděním, díky!
Radža 27. 8. 2010, 00:03
Dalsi do logopedic crew http://www.youtube.com/wa…
G H 26. 8. 2010, 22:45
čas na sektářský násilí!
bobby sands 26. 8. 2010, 17:33
Až na to, že se nekupuje, ale rozdává zadara, si to myslíš správně. A nic víc nikdo jinej neví. A když ví, tak nepoví.
nejsi 26. 8. 2010, 17:15
ad kompilace - ja tomu rozumim tak ze nejaky lidi okolo sr nahrali na kazetu na jeden pokus nejaky coververze a ted se to da koupit v rekomandu na kazete.
ale mozna jsem blbej 26. 8. 2010, 16:57
Peklo: tomu utajování nerozumim, ale respektuju ho.

archiv vydal sve poklady : Díky moc za nalezení! A já měl zafixováno, že to bylo na czechcore - to je aspoň vidět, jak je ta paměť klamavá svině. dal jsem si to po těch letech... to je doba.... ale kdyby jen pro takový maličkosti, jako je Záhořův text přes celou délku monitoru, tak to za to stálo... a je zajímavý si taky uvědomit, kam se posunul ten "impotetntní model" (haha) a kam se posunula kapela toho pána, co už tehdy věděl jak je to správně...
fst | 26. 8. 2010, 16:52
uvítal bych třeba info, jestli jde o kompilaci dechový hudby nebo třeba o nějaký vaše výtvory. jak se k tomu případně dostat atak...tyvole..
bb 26. 8. 2010, 16:45
Podílel jsem se na tom třeba já. Zbytek je anonymní a je na každym, kdo se k tomu přihlásí. Pak teda jsme ze slušnosti odtajnili Yoze v poděkování za techniku. Co chceš víc? Nestačí ti užívat si věci tak jak sou, ve sladký nevědomosti? Když ti řeknou přijďte k nám na hasičcskej ples, tak taky víš, že se bude tancovat a že tam budou hasiči a ty buď přijdeš nebo pudeš někam jinam.
Pe.klo uv@silver-rocket.org 26. 8. 2010, 16:28
to je řeč o těch kazetách? pochytil jsem jenom že jde o MC kompilaci a dál? taky bych uvítal info, min aspon kdo se na tom podílel a čim.dík
bb 26. 8. 2010, 16:21
nápad to skvělej je, "vo tom žádná". a asi ani neni potřeba se v tom rejpat, pokud se člověk chce zúčastnit. ale přesto kdyby někdo věděl něco o backgroundu tý akce, tak by mě to zajímalo - viz. mail
fst | khotzilla@seznam.cz 26. 8. 2010, 16:11
fst: Tondo, já jsem tam taky něco nahrál, ale vlastně mi nepřišlo důležitý ptát se ani na jedno z těch "proč", přišlo mi to celý fajn nápad samo o sobě. Takže neumím odpovědět, je to prostě zajímavej projekt.
Aran uv@silver-rocket.org 26. 8. 2010, 15:49