Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
c: Podle mě má Lady Gaga a Anjelina zrovna tohle trochu pod kontrolou, GISM a Crass jsou v tomhle prostředí fakt velká obskurnost.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 11. 11. 2010, 00:46
nechtěl by se nějakej pamětník podělit o zážitky/historky s/z Unwound? dik, právě na nich silně ujíždim a sere mě že sem se nenarodil o pár let dřív
myslbek 10. 11. 2010, 23:58
huxl, ten tvuj vesnickej nadhled nema chybu. jsi muj oblibenej pabitel
tady na tom foru 10. 11. 2010, 23:45
Já budu dál sjíždět Spes Erepta a bavit se články o celebritách. A přiznejte se, kdo by odolal si ti přečíst? Stačí tam napsat něco takového a dát k tomu odkaz a máte čtenost -->

!!!!Popvé zpěvačky a herci poslouchají crust a anarcho-punk!!!! ŠOK!!!!
http://a-punk.cz/?id=418-…
xskinheadx 10. 11. 2010, 23:35
Já jím maso, občas. Piju pivo-víno-kořalku občas, hulím Camelky, jezdím autem, semtam žeru prášky a je mi to jedno. Lejdygaga mě zajímá asi jak odstavená sekačka na trávu, Kája už je opravdu prdlé retro, Angelina furt vypadá jako by se líbala s vosím hnízdem a Beatles jsou historickým artefaktem. No tož tak. Honiti stříbro - mrdati zlato.
huxl 10. 11. 2010, 23:31
ten článek je na hlavu. fakt myslíš že si třeba lady gaga dělá grafiku? nebo že si ty lidi na promofocení vybíraj sami hadry? No a nebo že když má gott školenej hlas a borci pro něj dělaj songy co brázdí rádia a televize v masovým měřítku, tak že se nemůže zajímat o jinačí muziku? to je stejnej bullshit jako říct pankáčovi co hraje fakt neškolenej bordel ale ve volným čase si rád poslechne mozarta, že je falešnej, pozer a nevim co ještě...nesouhlasim
c 10. 11. 2010, 23:16
tak teď už jsme se v tom milej dony úplně ztratili. ale kulturním prostitutům smrt, to zas jo.
socilismus 10. 11. 2010, 23:09
Buď bereš Crass vážně, když máš jejich tričko a nepomáháš budovat kapitlsmus nebo jsi pokrytec a nerozumíš textům. To si myslím já.
Taky si myslím, že ten článek má stejný záměr jako kýč a bulvár. Nasytit nízké pudy. :-)
Underground je pro každého, ale ne pro kulturní prostituty.
dony 10. 11. 2010, 22:51
Kdo je Angelina Jolie a Lady Gaga? Můžu sem ještě dál chodit, když to nevim?
Radim uv@silver-rocket.org 10. 11. 2010, 22:21
Ta fotka Dalea Crovera s výkvětem český noise scény nemá chybu!!!
kde to bylo? 10. 11. 2010, 22:19
lady gaga predvadi perfektni culture jamming, kterej evidentne pada na urodnou pudu. najedou ji resej i na anarchopunkovym ceskym servru, kam by se v zivote nedostala. to cenim.
Bourek uv@silver-rocket.org 10. 11. 2010, 21:24
dony: Ohledně Beatles se evidentně neshodnem, to je ale v pohodě. Spíš nerozumím tomu s tím masovým vkusem. Myslíš to tak, že když Angelina Jolie nosí triko Crass, tak se chce zalíbit masovýmu vkusu? To mi nedává smysl.

- Má to Angelina Jolie zapotřebí?
- I kdyby měla, znamená tričko s Crass masovej vkus?
- Souhlas s Michalem. Underground tu přece není jen pro pár vyvolenejch
Aran uv@silver-rocket.org 10. 11. 2010, 21:21
crover na hrad
klaus(a ja du do piče) 10. 11. 2010, 21:09
ten článek je slušná patlanina, ke cti mu budiž, že to aspoň to přizná hned na začátku. jinak nějak nechápu, proč by "celebrity" nemohli poslouchat underground. většina z nich byli normální lidi, než se stali slavný a některý jima zůstali i potom. nějak nechápu, co je na tom za hřích.
michal 10. 11. 2010, 20:38
Proto ingoruješ čárky, těečky a velká písmena?
dony 10. 11. 2010, 20:27