Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
pavel: ja to myslel vazne, uz 2x jsem to tam vyuzil, kdyz prezijes tu horu (sic) krucifixu a svatejch obrazku tak se to da... ale kazdej mame asi holt jiny pozadavky...
liťák 12. 12. 2010, 21:46
ty AVA LUNA sou boží...všichni běžte...já jak na potvoru zrovna, když bych na koncert hodně chtěl, nemůžu, protože budu někde na Slovácku dělat řidiče.
kolda naab vlkoldak@seznam.cz 12. 12. 2010, 15:38
jo, fetch! šlapou parádně. v pátek v kolíně "elektricky" a vynikající! a Zutro taky.
jožin 12. 12. 2010, 12:46
Díky moc všem kteří včera hledali a našli Cafe Technika v NTK a přišli podpořit Benefit pro Klubovnu. Vybralo se 12500,-, což je krásný a urychlí to přerod Klubovny zpátky v hudební klub. Fakt díky moc, bez vás by to nešlo.
A Váša mluví z duše, Fetch! vyhráli na celý čáře a John by mohl z fleku učit hudebku někde na základce, Orffovu sadu má zvládnutou dokonale.

Kejmy 12. 12. 2010, 11:38
Vcera ty vole, akusticky Fetch! GENIALNI!! a Pleasants nadherny!
vasa 12. 12. 2010, 10:58
poslal mi známej pár fotek:
http://ortenix.cz/foto.ph…
fst| 11. 12. 2010, 19:34
"Moudroprdi na Musicserveru blejou z koncertu Swans. Tipuju, ze to byl letos jejich cca druhej koncert a ze byli na guestlistu." Mně se ten koncert líbil, nebyl jsem sice zdaleka tak odvařenej, jak by se dalo čekat, ale rozhodně jsem nelitoval toho, že jsem tomu obětoval svůj čas, natožpak peníze - Blackshaw byl nudnej, nezajímavej a ona půlhodina byla ažaž, Swans ovšem předvedli všechno, co mohli, a je jenom můj problém, že jsem si z toho neodnes ono maximum - kapela ze sebe vydala maximum a těžko jim můžu vyčítat, že neodhráli můj snovej setlist, případně nepřivezli Jarboe... argh, cože?! Mno... jenom by mě zajímala Aranova bezprostřední reakce na Twitteru, případně co k ní vedlo - asi nejsem dostatečně zasvěcenej. Koncert samotnej byl fajn a děkuju za něj, vážně.
twinsen 11. 12. 2010, 18:26
liťák: supr nabídka kámo
pavel 11. 12. 2010, 17:43
Ravelin 7 včera v Liťáku pecka, Swans hlučná nuda (asi dle Adama patřim mezi snoby nebo pozéry, ne na guestlistu sem nebyl, Silver rocket to rád zacvakám, ale otázka je jestli vás ještě baví pořádat koncerty, protože buď na ně chodí málo lidí nebo jsou to všichni pózerský píčusové i když zaplnili akráč a tak jste (snad) neprodělali.

nebo jak se to líbilo vám?
taky názor 11. 12. 2010, 17:12
Hezkej den všem šoférům. http://www.youtube.com/wa…
Job honza.krejca@gmail.com 11. 12. 2010, 14:49
ad spani v litomericich: dyz se dostanes do Kresic (cca 5km od litaku), na fare te tam nechaj prechrapat s bezdomovcema, co se snazej vratit zpatky do tzv. normalniho zivota...
liťák 10. 12. 2010, 18:22
oznámení pro návštěvníky SR, metalisty, ale aj nemetalisty, co maji radi metal : vyšla nová placka Agalloch, jmenuje se Marrow of the spirit a i kdyz klasicky metal zrovna nežeru tak je to nejvetsi bomba co jsem za poslednich par mesicu slysel . Check!
Pavel 10. 12. 2010, 18:02
mmm: Fantastický čtení, díky za to! Připomnělo mi to legendární Vořechovy reporty z trestnejch výprav Emems na krasnej.net. "V nějaké skurvené piči sme se zastavili na oběd a bylo ganc genau."
Aran uv@silver-rocket.org 10. 12. 2010, 17:42
Zítřejší benefiční akce pro Klubovnu se, bohužel, kvůli zlovůli (jinak se to už nazvat nedá) místních úřadů Prahy 6, přesouvá do prostoru Cafe Technika v budova Národní technické knihovny (Technická 6, Praha 6, viz. http://www.cafe-technika.…). Od Klubovny to není daleko a světlá stránka věci je, že se tam nemusí končit v 10, takže se začne hrát o něco později a bude se hrát déle. Začátek akce v 7, vstup: 150,- (pro Mikese). Pokud víte o někom kdo se tam chystá, tak jim to prosím řekněte. Díky.
Kejmy 10. 12. 2010, 16:05
nema nekdo dve mista z litomeric do prahy po dnesnim koncerte?kdyztak mobil prosim - 721045264 .diky
bigbee 10. 12. 2010, 15:26