Silver Rocket

SILVER ROCKET SUMMER SOULKOSTEL: OTK, Dimitar, Leto, Gurun Gurun

ÚV SRR 4. 6. 2015

OTK

Kdo jste?
Pan G: Stařec, co si jede ještě naposled zajamovat.
Pan K: Jsem, při vší skromnosti, varhaník OTK.

Co si berete s sebou na SRSS?
Pan G: Spacák a viagru.
Pan K: Bačkory, klavír, varhany.

Co očekáváte od hraní v kostele uprostřed lesa?
Pan G: Poslední pomazání.
Pan K: Bačkory, dále hraní na klavír a varhany v kostele a další události (zahrnující bačkory) uprostřed lesa.

Nerozklepou se vám kolena, když budete hrát před publikem v bačkorách?
Pan G: Radši si vezmem židle.
Pan K: Nevím, nemohu posoudit.

Váš vzkaz pro všechny, kdo se na SRSS přijedou podívat?
Pan G: Užívejte si života, dokud jste mladí!
Pan K: Když už člověk jednou je na SRSS, tak má koukat, aby byl na SRSS. A když kouká, aby byl na SRSS a je na SRSS, tak má na být to, co na SRSS je, a nemá být to, co na SRSS není, jak tomu na SRSS v mnoha případech je.

Resumé:
Tohle není kapela, to je uskupení, konjunkce komety s mlhovinou a s černou dírou v ascendentu. Aspekt kvadratury. Je to stejný jako u souhvězdí, neosobní silou bez záměru do náhodnejch poloh vyvržený tělesa v souhrnu vytvořej obrazec, pevnej a jistej, nebetyčně zachycenej v prostoru. Zapomeňte na pověry, fousáč na obláčku posílá znamení shůry! (Stryiker)

DIMITAR

Kdo jsi?
Jsem apoštol falešnýho bulharství na křížový cestě.

Co si bereš s sebou na SRSS?
Medvědí krev.

Co očekáváš od hraní v kostele uprostřed lesa?
Vysoce ortodoxní zážitek.

Nerozklepou se ti kolena, když budeš hrát před publikem v bačkorách?
Věřím, že nebudu mít publikum.

Tvůj vzkaz pro všechny, kdo se na SRSS přijedou podívat?
Чао!

Resumé: Bývalý hezoun s kytarou, pro n‎ěkteré Kurt Cobain, pro další Peter Frampton, pro zbytek Bryan Adams. Rozhodl se už na začátku kariéry začít výrazně stárnout a pustil se do žánru atmosférické písničky, věnovaný kanadským myšlenkám o živote po přicházejícím Armageddonu. Má šikovné prsty, doširoka zavřené oči a zamíří rovnou do tvýho srdce. Dimitar 4ever. (Torr)

LETO

Kdo jste?
MC BOSS a jeho bičís

Co si berete s sebou na SRSS?
Mamamrdamaso crew v papučach

Co očekáváte od hraní v kostele uprostřed lesa?
Klíště

Nerozklepou se vám kolena, když budete hrát před publikem v bačkorách?
Jako myslíš to tak, jak dlouho hrajeme? No spolu asi dva roky a na podiu zhruba 30 minut. Ale v obou případech to je trochu problematické přesně určit.

Váš vzkaz pro všechny, kdo se na SRSS přijedou podívat?
Ten dým není dýmovnice, ale beztak Toddův bar

Resumé: Mám rád kapely, který MAKAJÍ, ale ne tím debilním způsobem, kdy je vidíš prostituovat se kdekoliv, kde jen lze. Leto MAKAJÍ tak nějak tiše, nenápadně, trpělivě. "Barvy", předzvěst novejch věcí v podobě splitu s RickoLusem, je toho důkazem. S veškerou úctou ke splitům AE, tohle je spolu s Lyssa / Wollongong ten NEJ 7" split v katalogu SR. (Aran)

GURUN GURUN

Kdo jste?
Skupina militantních přívrženců japonské animované chobotničky, také známá pod přezdívkou Tamás Gombos Tamás Gombos.

Co si berete s sebou na SRSS?
Mnoho unikátních hudebních nástrojů s charakterem a také celou plejádu rozličných elektronických přístrojů, některých vyrobených původně za jiným účelem, nicméně používaných neotřelým a originálním způsobem a zajišťujících tak nevšední hudební zážitek, rovnající se svou intenzitou požití nepovolených omamných látek, samozřejmě ovšem bez nepříjemných vedlejších příznaků.

Co očekáváte od hraní v kostele uprostřed lesa?
Očekáváme absolutně soustředěné a nadšené posluchače, kteří nás budou po koncertě fotit drahými fotoaparáty zahraničních značek. Dále očekáváme občerstvení na úrovni, samozřejmě nejlépe z domácích zdrojů a připravené s využitím sezónních plodin. Dále očekáváme pestrý výběr nápojů, nezbytností je jednodruhová sladová whisky, víno červené suché i bílé sladší, rovněž pak silnější víno portské. Kvalitně chmelená piva s indexem hořkosti nikoliv menším než 50 IBU.

Kromě kvalitní zážitkové kávy očekáváme pestrý výběr sezónních japonských čajů vyšší třídy, doplněných jen tak pro legraci Darjeelingem FTGFOP, nejlépe z druhé sklizně s minimálním obsahem tipsů. Rovněž očekáváme vybavení na stolní tenis, včetně tradičních pálek značky Hanoi, kriket a minigolf také nic nezkazí, ale netrváme na nich. O stolní hry typu Logik a Kloboučku, hop! bychom naopak zájem měli.

Dále po koncertě očekáváme nahřáté ručníky oshibori a ohřívací láhve, bude-li chladno. Bude-li naopak horko, postačí dobře vychlazené minerální vody s plátkem citronu.

V případě výskytu bodavého hmyzu očekáváme předchozí důkladnou desinsekci celého hracího prostoru a rovněž zamezení přístupu hmyzu do obytné části lesa.

Nerozklepou se vám kolena, když budete hrát před publikem v bačkorách?
Doporučujeme si, kromě bačkor, vzít s sebou také nějakou pevnější obuv, zejména proto, že se údajně jedná o odloučenou lokalitu s nezpevněným povrchem a volně loženými kameny a přírodními elementy.

Váš vzkaz pro všechny, kdo se na SRSS přijedou podívat?
Poslouchejte dobře slova našich písní. Nechte své jemnohmotné tělo vibrovat v rytmu naší hudby, která prostupuje všechny čtyři úrovně bytí. Jsme zde, abychom byli majákem na vaší cestě k poznání a duchovnímu rozvoji a abychom vás nasměrovali k pochopení alespoň základních principů Vesmíru. Vesmír jako takový nemůže být bezprostředně pochopen izolovanou lidskou myslí. Nicméně kolektivní vědomí, zformované například při výrazném uměleckém zážitku, je podobné percepce schopno.

Resumé: Tohle bude možná nejvíc fascinující kapela na letošním SRSS. Kdo jste už uvíznul v jejich předivu zvuků, tak víte, co myslim, kdo ještě zatím ne, tak tomu dejte šanci, v tomhle prostředí podle mě podlehnete. Jiná možnost než už milovat nebo si brzo oblíbit prostě... neexistuje. Kapela, co hrála v japonským kadeřnictví a ve který je mistr Yoz ten nejkonvenčnější a nejpředvídatelnější jedinec. Hudba přesahující rozměry lidskýho druhu. (toh)

Další texty k SRSS:
SRSS:
pantofle, sraní a chcaní TADY
SRSS: parkování TADY
SRSS: spaní TADY
SRSS: doprava TADY
SRSS: rozhovor s New Dog TADY
SRSS: kapely I TADY
SRSS: seznamte se s Mueran Humanos TADYTADY

Broumovsko - Modli se a pracuj: TADY
Vernéřovice: cestou k Soulkostelu: TADY