Silver Rocket

SILVER ROCKET SUMMER SMRČNÍK: praktický info

ÚV SRR 31. 7. 2019

Takže několik záchytnejch bodů k Silver Rocket Summer Smrčník:

1. Místo. Kde jsou ty starý časy, kde jsme sem dávali mapy, jízdní řády, podrobný popisy cesty atd. Dneska jsou naše i vaše mozky napojený na matku všech Borgů a stačí jediná informace: chata Smrčnik je ZDE. Zapojte čipy, vyhledejte si spojení a přijeďte! Po pár pivech nebo nečem říznějším budeme spolehlivě asimilováni.

2. Parkování. Hele, pro planetu i jinak bude nejlepší, když přijedete vlakem a pěšky. Ale víme a chápeme, že pro spoustu z vás bude auto jediná možnost, jak se tam dostat. Sdílejte místa v autě! Areál není připravenej na stovky vozů Ferrari a Porsche, ale nebojte, bude to v pohodě. Parkování není vhodný u chaty, auta můžete nechat na příjezdový cestě, na stanovací louce (tohle v případě, že v nich budete spát třeba), případně u silnice (ta vede do lomu, ale v sobotu by to neměl bejt problém, upřesníme). Nebo parkujte někde rozumně: víme, že si poradíte.

3. Spaní. Dvě možnosti. Lze spát v chatě jako víceméně civilizovanej člověk, na lůžku atd. Kapacita omezená, kdo má zájem, napište nám předem. Poprosíme o malej příspěvek za komfort ve výši 150 Kč. Další možnost je spát někde kolem, na louce nebo tak: stan, auto, přenosná hacienda, výtuh na jehličí. Jak je libo, v tomto případě poprosíme o příspěvek 50 korun (budete mít k dispozici vodu a hajzly).

4. Jídlo a pití. Všeho bude dost, pro abstinenty, pijáky, všežravce, vegetariány, vegany, gurmány, vyznavače polívek z pytlíku. O všechno se postará místní tým Smrčník.

5. Čas. Akce se koná 31. srpna v sobotu, začneme nějak v podvečer (upřesníme včas). Akce končí v neděli dopoledne. Tudíž letos jeden den s přespáním, ok?

6. Kapely. Pár nýmandů zahraje, more soon. Hrát se bude venku. Kdyby bylo počasí proti, bude se hrát uvnitř.

7. Vstup. Jako obvykle 200, plus něco za přespání (viz výše). 

Takže: těšíme se na vás!