Silver Rocket

BENEFIT SILVER ROCKET PRO KLUB 007 - pátek, 14. prosince 2018: Nesbitt´s Inequality, Plešatá zpěvačka, Aran Satan

Torr 11. 12. 2018

BENEFIT SILVER ROCKET PRO KLUB 007
14. prosince 2018
Start 19.00, vstup 150 Kč
Nesbitt’s Inequality, Plešatá zpěvačka, Aran Satan, DJs ... dárkování Stříbrné rakety, volná zábava...

Pokud nežijete v divokém lese, v jeskyni, pod skálou, nebo na lodi někde uprostřed oceánu, víte, že nejlepší party ve městě v prosinci je Silver Rocket Christmas Party. Víte také, že to není kvůli pivu, děvčatům, drogám nebo dokonce i zábavě. Jedná se o to, že strávíme hezký večer na místě, kde se cítíme jako doma, a vrátíme klubu a lidem, co stojí kolem něj, něco zpět z radosti, co nám tohle místo dalo během posledních pár dekád.

Tak jako každý rok, nabízíme velice bohatý program. Po příjezdu budete mít příležitost ochutnat speciální uvítací nápoj. Krátce poté vás budou bavit tři hudební formace. Pak se uskuteční oblíbený mezikulturní střet ve formě rozdávání dárků po finsku. Později budou mít hosté příležitost zatančit si u reprodukované hudby, nebo se bavit verbálně u baru.

Hudební soubory pro rok 2018 byly pečlivě vybrány, jako obvykle. Dvěma z nich právě vychází EP kazeta na Silver Rocket. Plešatá zpěvačka existuje od roku 2004, svého času měli i člena, který se jmenoval Kaneczek a delal performance. Po mnoha letech plných změn a střídání členů a performerů se dopracovali k současné sestavě Toro (jinak Kurac), Orel (Planety, Tanzerverbot, Prohra Praha), Trti (Světlo, ex-NoArtist), a Nelo (ex-Čadca, metal). Aran Satan - začínal jako tichý básník, ale postupně nabral na síle a teď umí zastavit čas, roztleskat les i ohnout internet. Před pár týdny mu taky vyšla kazeta MVP plná útočných rýmů i ostré přírodní lyriky. Nesbittova nerovnost – vyšla jim deska na Silver Rocket v létě. Je to slavná skupina, hráli ve Španělsku. Nejsou jako naše typické české kapely, mají skutečného amerického zpěváka, takže buďte připraveni na autentické zážitky a foťáky s sebou.

Jako každý rok i letos zachováváme tradice a již podesáté si po koncertě – ještě než přistoupíme k baru nebo DJskému pultu (nebo než divoce vtrhneme na taneční parket) – vyměníme dárky. Pokud jste zapomněli, jak to funguje, tady je návod:

  1. Sežeňte si někde malý dárek.
  2. Zabalte jej, aby nebylo jasné, co je uvnitř.
  3. Přineste ho v pátek 14. prosince 2018 na koncert na Sedmičku.
  4. Až dorazíte, lokalizujte vánoční strom.
  5. Nechte svůj dárek pod stromem.
  6. Bavte se na koncertě.
  7. Až po koncertě uslyšíte Soul Brother #1, jděte ke stromu a tancujte.
  8. Počkejte, až začne slavnostní předávání dárků.
  9. Usmívejte se a obecně komunikujte radostně a kapitalisticky.

Klub se v pátek otevře kolem 19. hodiny, hudba začne asi ve 20 hodin, vstup bude 150 korun.

Těšíme se na Vás!

www.silver-rocket.org
http://www.silver-rocket.org/kapely/plesata-zpevacka
http://www.silver-rocket.org/kapely/nesbitts-inequality
http://aransatan.tv