Silver Rocket

D2TI DE3T2: Tyto alba

ÚV SRR 2. 7. 2015

Většina z nás potřebuje k životu určitou jistotu – a jak roky běžej, záchytnejch bodů ubejvá a všechno se mění. Jedna věc je ale pořád na místě: monolit zvanej D2tí de3t2. Kapela kolem gladiátora, mastera a commandera Russela "Bugrra" Crowa vybrousila svůj zvuk k dokonalosti, takže když jsme slyšeli nový věci poprvý nahraný, tak trochu nám spadla brada a řekli jsme si, že tohle je snad lepší než Hammerhead (ok, tak minimálně stejně dobrý). Kdo by to řekl před lety, že tady jednou budeme mít TOHLE?

Každej jsme už absolvovali nějakej rozhovor u baru s Bugrrem, kdy jsme podlehli jeho poetický duši a potřebě fyzickýho kontaktu, nebo jsme upadli do osidel Fildovej fórů, který je většinou možný pochopit zhruba za tejden, případně prohodili pár slov s Luďou a Mártym. Pak jsme jen obrátili zraky k pódiu, kde to začalo jiskřit, ve vzduchu se objevil odér potu, prostor se zaplnil ZVUKEM a pak to už prostě jen začalo MAKAT. A byl to BORDEL, BUGR a POEZIE. D2tI de3t2 vždycky hrajou na 150 procent, věříte jim každou notu... a my víme, že na jejich koncerty chodíte rádi, tak neni třeba agitovat.

Dostáváte do ruky vlastně první vinyl týhle kapely, což je samo o sobě speciální věc. Toto album se jmenuje Tyto alba, a z tohoto alba na vás kouká dost podivná tyto alba, ale toto album je jen jedno, tak se nenechte zblbnout tim, že se to jmenuje Tyto alba... pokud tomuhle nerozumíte, zeptejte se Fildy.

Deset hutnejch kousků, 12" LP + MP3, katalogový číslo SRR 67. Všechno můžete koupit TADY.

Dvě ukázky z Tyto alba (MordaFetisov) jsou TADY.