Silver Rocket

Koyote (NOR) + Odeur de Violettes 4. a 5. dubna v Brně a v Praze (+ Aran Epochal)

ÚV SRR 23. 3. 2013

Koyote je písničkářka z norského Osla, v dubnu vyráží na turné s novou deskou, která vyjde na Iskrem Platter (label Larse z La Casa Fantom/Hombre Malo). V Praze se ukázala už na dvou výborných koncertech Na Cibulce a v Café Na Půl Cesty. Spolu s ní stále rostoucí Odeur de Violettes, jejíž loňská deska On Death and Dying řádně provětrala české hudební kruhy. V Praze tuhle dvojici doplní Aran Epochal, muž s basou a slovy.

Cílem těchhle dvou koncertů je přinést do města něco trochu novýho a neznámýho, vytáhnout vás, pohodlné diváky a liskače, mimo kluby a udělat si skvělej večer pod širým nebem. Vemte si vlastní pití, vstup bude dobrovolnej (ale myslete prosím na cesťáky).

V Brně si dáme sraz v 18.30 na Mendláku před kostelem, odtud vyrazíme na Žlutej kopec, kterej je hned vedle. Možná to tam znáte. V případě zimy a špatnýho počasí jsou zajištěný náhradní prostory v Infoshopu Pelech.

V Praze bude sraz v 18.00 na tramvajový zastávce Hlubočepy (dojedete tam třeba z Andělu), následně se vydáme na místo konání. Bude oheň a výhled ze skal. Pokusíme se domluvit vnitřní prostory v místní hospodobuňce pro případ špatnýho počasí.

Pozvěte známý a kamarády!

HLUCH PYČO

myspace.com/koyotesongs
odeurdeviolettes.bandcamp.com
aranepochal.tv