Silver Rocket

POINO (UK, Post-Hardcore) + Goodbye Blues (CZ, Noise-Rock), Café V lese (Krymská 12, Praha), 7. října 2012

ÚV SRR 1. 10. 2012

Start ve 20.00
Vstupné: 150 Kč

Ahoj,
Machy a Pedro Vás zvou zase na koncert! Rok se s rokem sešel a Poino se vrací do Prahy! Protože jste všichni pracující proletáři, nebudou letos hrát Poino na strahovské Sedmičce, kam chodí jen paďouři a salonní intelektuálové, ale v Café V lese (Mekce „jiné“ kultury). Jestli rádi ztrácíte čas v kavárně tlacháním o strukturální antropologii, nebo poslední knize Slavoje Šišky jsou Poino Vaši lidi. Vzpomínám, že když měli minule po koncertě day off a sedělo se v kavárně, každou chvíli padaly jména jako Michail Bulgakov, Howard Zinn aj. Prostě jsou to hrozně chytrý a milý lidi.

...tak to bysme měli intoše a teď tu špínu ...

Tu by mělo přesvědčit v první řadě todle:
poino.bandcamp.com

Kurva lidi co chcete víc? Hele já nevim, jak je možný někoho přesvědčit, ale byl jsem tudle na Buildings (Minneapolis, jakoby z oka vypadli ranejm Young Widows). Super koncert, super deska, ale nás tam bylo asi 10! (Na baru bylo o něco plnějc). Hernajs to už vás to nebaví? Nebo šetříte na nějaký další Neurosis junior? Tak si to přeberte a přijďte. Poino jsou super! Poino makaj! Je to nahlas! Minule se to líbilo i Oldovi z Gnu!

Pokud vás teda nepřesvědčí ani todle tak snad už jedině tajnej trumf, černej kůň, eso v rukávu... GOODBYE BLUES z Hradce Královýho! Hraje tam Míra ze Zkoušky Sirén a to mi stačí. Já to neviděl a právě proto se na to těším. Takže vás nebudu lakovat, ale má to bejt noise-rock a prej se z toho posereme. Já tomu věřim.

P.S.: Něco málo k prostoru – Café V lese je na zastávce Krymská, ulice Krymská 12, Praha 10 (Vršovice). Brabenec z Plastiků tam chodí na pivo, točí se tam Pelhřimovskej Poutník a Regent z Třeboně. To máme zas 3 důvody proč nesedět doma a zpříjemnit si nedělní večer koncertem a pondělní ráno v práci kocovinou.

Na rozdíl od minule navíc ušetříte 50 Kč, protože vás pustíme ne za těch nekřesťanskejch 200 vočí ale za lidovejch 150 kaček! Takže si můžete dát o 1 a ½ piva víc! A to je výhra! Takže jestli dáte normálně třeba 7 piv, můžete si tentokrát dopřát 8 a půl piva a zpříjemnit si večer ještě o chloupek víc!

Práci zdar

Pedro