Silver Rocket

Festival V Brance - Bečváry - 25. června 2011

ÚV SRR 16. 6. 2011

Takže čau,

přinášíme nějaký podrobnosti k letošní Brance v Bečvárech. Bráno chronologicky, jako číslo jedna tu máme fotbalovej mač.

O co pude?

Rockerský páprdové se rozhodli, že udělaj něco pro svý fyzický zdraví, a vyzvali na souboj dravý bečvárský mládí. Jinými slovy - dost z  těch skvělejch muzikantů uvidíte dřív, než na pódiu, na zelenym pažitu. A jak tyhle borce vidíme rádi na stejdži, sledovat Arana nebo Torra běhat s loptou u nohy bude pohled pro bohy.
Výkop v 17.00 je zároveň startem celýho festu. (My tam ale budem samozřejmě dřív a pivo poteče.)

Hned po sportu (20.00) by měla začít hrát muzika. A máme velký jména:

AE+AS
Přijedou Gnu. Nekecám ani slovo, budou tam komplet a zahrajou jako svině. A  budou hrát aspoň hodinu! Lapa + Aran Satan +  Aran Epochal , to by mohlo tu hoďku dát, ne?
Bláznivej chlap s empétrojkou a ten samej bláznivej chlap s akustickou basou a empétrojkou, kterýmu, i kdyby si navlík sandály, nechal si narůst bradku, umotal dredy a začal hrát na tahací harmoniku ethno čili wrld mjuzik, sežerem všechno i s navijákem. Pan Pravda. A pan Vkus.

LAPA
Milujem premiéry na svým hřišti! Kuci už začli bejt pomalu nasraný na Arana, že sere na Gnu, tak si řekli: „Serem na něj, budem hrát sami.“ A maj recht. Poprvé v Bečvárech. Těšíme se jak ta pověstná Tohotomova kráva.

LYSSA
Sleduj oslí můstek: když Tohotomova kráva, tak Lyssa. Cesta k nim bejvá těžká, trnitá, ale jakmile se vám dostanou do kožichu, už se jich samou láskou nezbavíte. Žízeň nedopitého. Hrajou nový vály z desky těsně před vydánim, ale Armandovi by to na zelenym pažitu slušelo, co řikáte?

UNKILLED WORKER MACHINE
Ale někdo to taky za tydlencty bohémy musí vodmakat, ne? Tak sme pozvali dělníka-stroj. Unkilled Worker Machine, čili dokonalý pár. Kráska a zvíře na jedný frekvenci, kmitočet dokonalýho vztahu. Kytara, bicí – bicí, kytara. A  hlas. To stačí. Bicí, kytara – kytara, bicí. Hlas! Žádná matika. Prožitek. Kanadsky “feeling“.

COCOON
Úvod tradičně patří domácím. Region letos zastupujou Cocooni. Nomen Omen. Ty to maj tak zamotaný, že nevíš. Hrajou suprově, to je jasný, ale fungujou vlastně eště jakože živá kapela? Nějaký nový kousky by nebyly? Nemusí to bejt hned nová deska… Proklepnem si hochy v Bečvárech. A  zatrsáme, vo tom žádná.

VEPŘOVÉ PRASE
Vegoši zaplesaj. Vepřové prase stále žije, nikdo ho nesežral. I když už bylo několikrát rozkrájený, vždycky se dokázalo dát dohromady. Nekapela hrající nemuziku v nestálý sestavě. Nikdo nikdy neví. Ani sami členi. Supr!

Druhá scéna (Chill out stage) bude letos spojená s čajovnou a na starosti ji maj borci kolem Speedstop.org a Comedy sound system (oldies, psytrance, chilli, ambient, ploužáky, dubstep, minimal, freestyle, kytarovky, jazz a více). Na podzim uspořádali skvělej mejdan v Holubníku, takže je máme prověřený, ne?

Kromě čajovny se můžete těšit i na pojízdnou kavárnu Kafe!Kafka, kterou přivezou skvělý lidi z Červenýho Kostelce. Fakt výborný kafe a ještě lepší lidi.

Co se dalšího občerstvení týká, bude bohatý, to je jasný.

Kromě chlastu, žrádla a muziky se budete moct parádně voháknout. Se svym zbožím totiž přijedou dámy z Chaluhy a nabídnou vám svoji originální módu. Mrkněte na chaluha.cz nebo na fb.com/Chaluha.

A ještě praktický info

Spoj do Bečvár: Hrozně snadnej. Jezdí tam vlak Kolín – Ledečko (potažmo Čerčany) a  autobus Praha – Kutná Hora. To je linka 381 z Hájů, resp. z kutnohorskýho autobusáku.
Přespání: Hřiště je veliký, stany a spacáky žádnej problém.
Dál: Kdo chce pít ze skla, ať si donese svoje. Rádi bysme, aby bylo co nejmíň jakýhokoli odpadu, takže vlastní picí nádoby uvítáme i z tohohle důvodu.
Počasí: objednaný.
A vstupný bude kilo.
To by snad bylo všechno, veškerý dotazy jsme připravený zodpovědět na holubnik@kontroll.cz, případně osobně.

Dík za pozornost, těšíme se.

Holubi