Silver Rocket

OTK, TABLE, MODURETIK, KASPAR VON URBACH - Praha, Klub K4 (Celetná 20), 1. září 2010 od 18.00

ÚV SRR 28. 8. 2010

Celý vedení Bleeding Ear (vtip) chodí rádo do lesa a miluje zvířata. Asi proto se v našich hlavách zrodil nápad uspořádat benefiční akci MAKING THE NATURE SCENE!, která by měla přírodě trochu pomoct. Konkrétním cílem tohohle koncertu je zachránit lokalitu Chmeliště na Kutnohorsku.



V místě starý zatopený cihelny vznikl přírodní ráj, kterej obývá řada ptáků (moták pochop, ledňáček říční atd.), obojživelníků (čolci, rosničky atd.) a nepřeberný množství vzácnýho hmyzu (mj. 24 druhů vážek) a rostlin (mj. masožravá bublinatka jižní). Tomuhle krásnýmu místu ovšem zhruba do roka hrozí srovnání se zemí v rámci „rekultivace“. Poslední možnost, jak lokalitu zachránit, je její výkup. Českýmu svazu ochránců přírody (ČSOP) se podařilo dohodnout s majitelem, že jim pozemek prodá za nižší cenu. Pokud ochranáři seženou 258 700 korun, postaví okolo místa naučnou stezku a pozorovatelnu ptáků pro veřejnost. Přijde nám to jako výbornej nápad, kterej vytvoří lepší životní prostor pro všechny: vzácný místo zůstane zachovaný a zároveň bude přístupný třeba rodinám s dětma, který si sem můžou udělat fajn výlet. Doufáme, že se nám podaří jim v tomhle záměru aspoň trochu pomoct.

Na benefičním koncertu zahrajou kapely našich snů. Jejich výběr přitom není úplně náhodnej. Jsou tu totiž labely a promotéři, který jsou nám sympatický a nějakým způsobem nás ovlivňujou. Z jejich stájí jsme proto vybrali prvotřídní hřebce a nasadili mezi ně vlastní kukačku. Výsledkem je vytříbenej line-up:

OTK (Silver Rocket)
Table (AM Discs)
Moduretik (Bleeding Ear)
Kaspar Von Urbach (Klangundkrach)

Přijďte 1. září do Klubu K4, pomůžete tím zachránit Chmeliště a jeho zvířecí i rostlinný obyvatele.

Víc informací o lokalitě Chmeliště (včetně fotek) najdete TADY.