Silver Rocket

OR a LYSSA na cestě

Töhötöm 11. 4. 2019

Na tohle jsme se chystali bez přehánění několik let. Pokaždý tomu něco vstoupilo do cesty, ale tentokrát všechno zapadlo do sebe s podivuhodnou lehkostí – a my můžeme strávit tři večery ve společnosti jedný z našich nejoblíběnějších kapel našeho společnýho tzv. "vydavatelství". Or sledujeme od jejich úplnejch začátků a i když jsme si to nikdy neřekli nahlas, bylo vždycky jasný, že v nich tak trochu vidíme – s lehkou pozitivní závistí – něco jako mladší, hezčí a lepší verzi toho, o co se už pěknou řádku let snažíme.

Jasně, je tu pár povrchních společnejch vnějších znaků (stejnej počet lidí v kapele, stejný nástroje v kapele, vytáhlej bubeník), je tu i pár společnejch znaků lehce pod povrchem (kořeny vycházející z nemírnýho poslechu stejný hudby, záliba v cestování s kapelou) a dokonce i pár netušenejch společnejch znaků (existujou například v obou kapelách jedinci, který chodili do stejný školy a dokonce měli stejnýho třídního učitele, jen s rozdílem... ehm... několika roků). Důležitý je ovšem tohle: Or jsou super kapela, kterou by měli všichni poslouchat, znát a chodit na jejich koncerty a pro nás je čistá radost, že si je teď budeme moct poslechnout třikrát za sebou! Hostia bendita!

Dovolujeme si vás tím pádem pozvat tento víkend na některej z následujících koncertů (kde mimochodem zahrajou i další velmi interesantní kapely).

Srdečně zdraví Petr, Kupón a Lukáš (aka Lyssa)

p

pátek 12/4 Ostrava (Jeden Tag): Lyssa, Or, Alpha Strategy (detaily ZDE)
sobota 13/4 Rožnov pod Radhoštěm (Vrátnice): Lyssa, Or, Chorobopop (detaily ZDE)
neděle 14/4 Pardubice (Divadlo 29): Lyssa, Or (detaily ZDE)