Silver Rocket

UNSANE (USA, Southern Lord) + KISS ME KOJAK (Výběžek / Silver Rocket) + NOARTIST (Sakraphon / Silver Rocket) ve čtvrtek ve Futuru

ÚV SRR 4. 10. 2017

UNSANE (USA, Southern Lord)
Kiss Me Kojak (CZ)
NoArtist (CZ)
5. října 2017
Praha – Futurum Music Bar
350 Kč / 400 Kč

Na světě ještě pár jistot zbývá – a jednou z nich je fakt, že každá další nová deska Unsane je důkazem o existenci jedný z nejtvrdších kapel všech dob. I po třiceti letech "kariéry" jsou Unsane stejně nekompromisní jako na začátku. Jejich zvuk je pořád brutálním mixem velkoměstský kakofonie a toho nejtvrdšího noise, jejich riffy pořád dokážou útočit se sveřepostí vzteklýho zvířete. Letošní deska „Sterilize“ vychází na Southern Lord a Unsane se po několika letech vracejí do Evropy, aby nám znova připomněli, že jejich definice slova „heavy“ patří k těm vůbec nejvýmluvnějším. Přestože Unsane jsou zároveň kmotry i veterány scény, vypadá to, že ještě zdaleka neřekli poslední slovo.

Předkapelami budou dvě hlučný domácí kapely, mezi jejichž inspirační zdroje se Unsane řadí, a který – každá po svým – pokračují v nesmrtelným odkazu syrový, hlasitý a nekompromisní muziky: Kiss Me KojakNoArtist.