Silver Rocket

SOLO SOULKOSTEL - praktický informace

ÚV SRR 29. 5. 2017

DOJEZD
Poloha kostela se nezměnila. Pokud jste na místě ještě nebyli, můžete informace o umístění Soulkostela načerpat tady. Novinkou letošní sezóny je přímej rychlík Praha – Meziměstí, kterej vyráží z pražskýho hlavního nádraží v pátek v 17.07. (z Hradce Králové v 19.03), což může bejt ideální v případě, pokud chcete na Broumovsku strávit celej víkend. Pro pěší doporučujeme zvolit stanici Meziměstí.

PARKOVÁNÍ
Platí to, co platilo při SRSS. Pokud můžete, nechte prosím auto někde dole ve vesnici (orientační mapa taky tady). Cesta k Soulkostelu je úzká a když se potkaj dvě auta jedoucí proti sobě, vznikaj komplikovaný situace s nutností hodně dlouhýho couvání. Pokud se bez svýho auta neobejdete, tak samozřejmě můžete přijet až ke kostelu, nikdo vám hlavu neutrhne. Myslete ale na to, že počet parkovacích míst kolem je omezenej a les plnej aut nevypadá moc pěkně.

OBČERSTVENÍ
Jídlo, výborný kafe a podobný lahůdky zajistí osvědčený Kafé!Kafka. Soulkostelní bar nabídne točenýho Opata (Bitter 11°) z místního broumovskýho pivovaru, cider, víno, nealko i nějaký ty lihoviny. POZOR! Bar bude otevřenej už v pátek odpoledne, v noci a po celou sobotu, takže není nutný pašovat do lesů nadbytečný zásoby. Pitná a vynikající voda vyvěrá non stop ze studánky.

SPANÍ
Kdo byl na SRSS, tak si umí vybavit, jak to na místě chodí. Existuje několik možností k přespání. První z nich je dřevěný patro Soulkostela, potom budou k mání místa v okolostojících chatkách a čundráci můžou spát kdekoliv v okolí kostela. Za místo v chatce budeme nad rámec vstupnýho účtovat 100 korun za noc, za přespání na podlaze kostela, ve stanu nebo někde poblíž kostela ve spacáku vás poprosíme o 50 korun. Tyhle drobný nám pomůžou zaplatit pronájem areálu, vy na oplátku můžete využít kdykoliv záchody, sprchy nebo jídelnu. Nebudeme samozřejmě provádět žádný sčítání nocležníků, ale budeme rádi, když na nás nezapomenete. Pro klidnej spánek uvnitř kostela doporučujeme špunty do uší, neboť u baru se dá očekávat afterparty a její účastníci bejvaj ke spáčům nemilosrdný. Pokud si chcete domluvit a zarezervovat místo v chatce, pište prosím na osobic@gmail.com.

KULTURA
A na závěr to nejdůležitější. Pičusové se začnou objevovat na pódiu v sobotu od 17 hodin. Pořadí vystupujících se dozvíte na místě, vaši pozornost si ale rozhodně zasloužej všichni zúčastněný. Vstupný bude 250 korun.