Silver Rocket

Hájenka vol. 7

ÚV SRR 3. 8. 2016

Mohlo by se zdát, že se všechno kolem nás řítí do průseru olbřímích rozměrů a je jenom otázka času, kdy do jednoho skončíme v plamenech. Nejlepší, co se v takový chvíli dá udělat, je zastavit se a strávit něco kvalitního času s lidma, který to s váma myslej dobře – s lidma kterým není lhostejná vaše žízeň, hlad ani touha po kvalitní muzice.

Zlí jazykové zpochybňují výběr termínu (ano, konkurujeme Brutalu), ale ruku na srdce – budou vám v Jaroměři rozumět tak jako my? Budete mít možnost dát si pulečku s celou slezskou honorací a rozrůstajícím se klanem Trtíků a Dobiášů? A může snad nějaký pivovar konkurovat nezaměnitelné labské chuti nymburských Postřižin?

Celá tahle paráda začne v pátek 12.8. od 18:00 v Kovanicích u Nymburka na Hájence č. p. 95 a skončí v neděli krutým návratem do reality všedních dnů.

Uložit se můžeš na louce vedle hájenky, záleží na tobě, jestli na hulváta pod širák, nebo do stanu. K pití bude postřižinský pivo (čti Labák) a dost možná překvapení z nějakého malého pivovaru (taky ještě nevíme). Novinkou letos bude „Tvrdej“ bar na pulky a jako obvykle vege/vegan jídlo od pana Dobiáše a paní Blanky.

Mapa: https://goo.gl/2HG1Iq
Facebook: https://www.facebook.com/…20463335752/

V pátek ti zahrajou (od 19:00):
Lyssa, OR, Sítě, Molly

V sobotu ti zahrajou (od 17:00): Světlo, Aran Epochal, Planety, Gh€ttObl@$t€R, Tanzverbot, Sweeps 04
Vstup: Pátek – 100 korun Sobota – 200 korun Oba dny – 250 korun

Tenhle balzám těla i duše propukne už za několik málo dnů, pojď si ho plnýma douškama užít s náma! Těšíme se!

Trtíkovi a Dobiášovi