Silver Rocket

SRR 66

ÚV SRR 10. 12. 2014

Je tady na co navazovat: Svinstvo z vesmíru (kdo z vás to má?), Ten Years Ego, Zwei Kessel Buntes (to ještě můžete mít)... nikdo nezastírá, že před lety nás silně inspirovaly klasický kompilace jako Sub Pop 200 nebo celá ta podivná série Dope, Guns and Fucking in the Streets. Kompilace je na jednu stranu tak trochu zbytečná deska, na druhou stranu je to ale vlastně ten nejlepší nástroj iniciace. Jedna deska, spousta kapel, každá má jeden pokus na to, aby si ji někdo oblíbil. Tak do toho!

Když jsme se rozhodli tohle vydat (jmenuje se to SRR 66), měli jsme na mysli dvě věci: Abyste si vy, kdo jste si oblíbili některou z kapel, který vydáváme, třeba našli cestu i k těm ostatním – my jsme neochvějně přesvědčený, že jsou všechny skvělý! A aby se tohle CD nějakým řízením osudu dostalo do rukou lidí, který o těch kapelách v životě neslyšeli... třeba bude jejich život pak lepší.

Na SRR 66 najdete všechno možný: někdo přispěl skladbou, která nikdy nikde jinde nevyjde (a to dělá tohle CD unikátním), někdo zase zařadil jinou verzi skladby, než jaká je nahraná někde jinde, jsou tu ale hlavně věci z desek, který jsme vydali v nedávný době. Nechyběj veteráni ani stará dobrá mladá krev. Něco vás překvapí, od někoho dostanete to, co čekáte. Výtvarná podoba SRR 66 je dílem jednoho významýho kumštýře se zálibou ve hřbitovech... a to je celý.

Za všechno děkujou Kontroll, Lyssa, Esoasisi, OTK, Unkilled Worker, Planety, Aran Epochal (+ Bene), Inau, Děti deště, Calvera, Or, Unkilled Worker Machine, Leto, Fetch!, Zkouška sirén, Tomáš Palucha, Peleton, Zutro a Five Seconds to Leave.

SRR 66 seženete na koncertech a nebo taky TADY.