Silver Rocket

BENEFIT PRO 007: Esoasisi, Zutro, noAR+IS+

ÚV SRR 10. 11. 2014

BENEFIT SILVER ROCKET PRO KLUB 007
12. prosince 2014
Esoasisi, Zutro, noAR+IS+
...dárkování Stříbrné rakety, Santorrus, volná zábava, tanec...

I letos s vaší vydatnou pomocí (snad!) podpoříme Klub 007 Strahov. Tradice benefičních koncertů pro Sedmičku je pro Silver Rocket důležitá: hudebních klubů sice v Praze vzniká víc a víc, ale 007 pro nás i nadále zůstává symbolem perfektního zázemí a podpory nezávislejch aktivit. A věřte, že vaši každoroční pomoc Sedmička ocení... Letošní termín je 12. prosince a kromě tradičního dárkování Stříbrné rakety, stromečku, Santorruse a volné zábavy, budou hrát Esoasisi, ZutronoAR+IS+.

Proč volba padla na tyhle tři kapely? Protože "republika Praha" si žije v blahobytu. Možností je nepočítaně, lidí dost, média jsou otevřený všemu a všem, a všichni proto spolupracujou se všema. Ach! Mimo Prahu už to ale zdaleka tak jednoduchý není - kapely, organizátoři koncertů a kluby musejí furt bojovat. A co teprve když se snaží dělat to podle svýho a nelízt někomu do prdele.

Lokální scény jsme měli vždycky ve velký úctě a Silver Rocket Summer Slezsko byla i pocta lidem kolem MMM. Letošní Benefit pro 007 má podobnej účel: ze západu Čech dorazí Esoasisi. Jestli vás zajímá, jakou polohu si nedávno našel Sisi z Esgmeq a jak mu to jde jen za doprovodu klavíru a houslí, těšte se. Je to výborný. Jih Čech budou reprezentovat tvrdohlavci Zutro, jejichž desku "Ponk" si pořád můžete zadara stáhnout TADY. A Polabskou rovinu zastupujou noAR+IS+, trio s novou energií, který je součástí výjimečný scény (Bumfrang3, Otra Vez atd.) kolem labelu Sakraphon. Sluší se dodat, že jsme ze Šluknovskýho výběžku zvali i kolegy z Kiss Me Kojak, ale jejich účast překazily pracovní povinnosti.

Takže Pražáci, nebuďte burani a přijďte podpořit Sedmičku a místní borce! Těšíme se na tradičně parádní večírek!