Silver Rocket

SRSS: Pravidla hry

ÚV SRR 6. 6. 2013

Kamarádi tyvole,

SILVER ROCKET SUMMER SUMMA je v jistým smyslu vrchol toho, co tady můžeme společně dosáhnout: parádní kapely na hezkým místě. Když si to na sebe vydělá, je to vaše zásluha. Když ne, máme smůlu, ale čert to vem. Každopádně se těšíme MOC. Připravit tohle celý bylo složitý jako svině – rádi o tom s váma někdy pokecáme osobně. Teď ale máme pár instrukcí, jejichž respektování nám strašně pomůže v tom, aby akce samotná proběhla normálně. Díky za pozornost!



1. Podíl peněz od sponzorů nebo od nějakejch grantů na týhle akci je 0 %. Díky, že se nesnažíte vyhnout se placení a nepokoušíte se dobýt hrad nějakou tajnou cestou. To, že se k Točníku budeme všichni chovat s respektem, je úplně jasný. Cena je 400 na oba dny, 300 na jeden.

2. Na hradě jsme hosti a nemáme ho na dva dny v kuse. V sobotu i v neděli MUSÍ bejt hrad připravenej pro turisty, otvírá se v 8.00. To je klíčový, svatý a od toho se bude odvíjet všechno podstatný. Pronajmout si Točník na dva dny v kuse, to bysme museli bejt filmaři. A to nejsme. Další věc: když hodíte pár peněz do kasičky na vrátnici, kde se shromažďujou prachy na chov medvědů, Točník vás bude mít rád.

3. Co se týká pití – viz bod 1. Na SRSS bude dostatek piva (Kácov v podání Kontroll!), vína, kořalky i nealko. Netřeba si vozit nic v PET flašce. Podíl peněz z piva představuje nezanedbatelnou položku v rozpočtu. Bude i dostatek jídla, snažíme se to propočítat tak, aby nikdo nehladověl.

4. Jestli nemáte jinou volbu / možnost a pojedete na SRSS autem, zkuste se domluvit víc lidí. Parkování bude na louce ve vesnici pod hradem (viz mapa), je to v režii obce a zplatíte za to nevelký parkovný. Budete si tam moct postavit i stan. Louka ale není úplně nafukovací. V žádným případě se nesnažte autem vyjet až nahoru na hrad. NE.


Parkování bude na vyznačeným místě, nahoru prosím bez aut!

5. Po skončení produkce (oba dny začneme po šestý hodině, pojede se na dvou stagích, na nádvoří a v konírně) a vypití všeho piva nastane v pátek i v sobotu čas jít na kutě. Tohle necháme s dovolením na vás, žádný festivalový městečko letos nestavíme. Můžete přespat v autě, ve stanu někde na kopci, na louce pod kopcem, ale můžete vytuhnout i na hradě. NESTAVTE STANY v bezprostřední blízkosti hradu (viz plánek). Čím dál od hradu budete, tím líp pro vás – jinak hrozí, že v 7.00 vás probudíme a požádáme vás, abyste se přesunuli. To samý platí o spaní na hradě (kde NENÍ možný stavět si stany). Vytuhnout ve spacáku pod pódiem je zcela legitimní možnost přespání, ale v 7.00 je nemilosrdnej budíček a my začínáme uklízet, na což budeme mít 60 minut. Znova viz bod 2 – turisti si zasloužej příjemnej víkendovej výlet na krásnej hrad bez žádnejch zdrogovanejch ksichtů. PŘES DEN HRAD NENÍ NÁŠ!


Hlavně teda jde o to, nechrápat přímo pod hradem atd.

6. Budeme se snažit mít v prostoru hradu co nejvíc igelitovejch pytlů na bordel. PROSÍME, používejte je! A když nějakej bude přetejkat bordelem, upozorněte nás na to, díky! Na celej víkend jsme objednali kontejner, bordel budeme průběžně likvidovat, ale potřebujeme v tomhle vaší pomoc – dávejte všechno fakt do těch pytlů. Včetně vajglů!!! Musíme hrad před otevřením brány pro turisty zbavit i vajglů – kuřáci, myslete na to prosím (jinak kouřit na „stage Konírna“ je zakázaný)!

7. Recyklujte kelímky na pivo! I to nám moc pomůže.

8. Na vstupu od nás dostanete barevnej náramek, barva se bude lišit podle toho, jestli jdete na jeden den, na dva, jestli se nám líbíte, nebo jestli vás hodíme medvědům. Nesundávejte ten náramek!

9. Jinak už nic nemáme, ale chtěli jsme to mít na 10 bodů.

10. Fandi, ale zůstaň člověkem!