Silver Rocket

BENEFIT PRO HOLUBNÍK: Lapa, Aran Epochal, Inau + překvapení před desátou, 7. února na 007

ÚV SRR 8. 1. 2013

SILVER ROCKET BENEFIT PRO HOLUBNÍK
ARAN EPOCHAL (1/4 Gnu)
LAPA (3/4 Gnu)
INAU (1/2 Kontroll)
+ překvapení před desátou...
7. února 2013, Praha – Klub 007 Strahov
vstup: 150 Kč, start 19.30

Sami dobře víte, jak je to tady s místama na hraní. Pár stabilních klubů a hospod chválabohu existuje, ale většina ostatních vydrží jen pár let, než přijdou zákazy, šikana, klacky pod nohy, finanční trable – a pak konec. Holubník byl (a doufejme že i bude) prostor, kterej si tohle všechno zažil, ale kterej NEKONČÍ. Starají se o něj totiž lidi, který se odmítají vzdát.

Původní Holubník byl v Kolíně a každej, kdo se tady nějak motá kolem muziky, tak ví, že na partu kolem Kontroll, Cocoon a vůbec na všechny z Holubníku byl vždycky spoleh. Holubník se stal klubem, azylem, domovem – vyberte si, co chcete. Jenomže nepřátelé ptáků se najdou všude a Holubové byli vypuzený. Nová kapitola s názvem Holubník se teď pomalu začíná psát v Kutný Hoře – jedná se o objekt bejvalýho pivovaru v Lorci. Aby novej Holubník neskončil po pár měsících, je třeba spolupracovat a vyjít vstříc hygienikům, hasičům atd. – což znamená stavební úpravy a kupu další práce. Což znamená peníze. Hodně peněz. Neděláme si sice iluze, že tenhle benefit „postaví“ celej novej Holubník, ale děláme si iluze, že se povede vybrat dost peněz na to, aby to pro Holuby a spol. byla VÝZNAMNÁ pomoc. Silně věříme, že je potřeba týhle věci pomoct.

7. února proto děláme na 007 benefit pro Holubník v obsazení Inau, Lapa, Aran Epochal – a jedno malý překvapení před desátou... Vstup 150 Kč. Přijďte – díky moc!

Aran Epochal: www.aranepochal.tv
Lapa: http://www.myspace.com/lapa-sonic
Inau: http://www.silver-rocket.org/sekta/inau-lunochod