Silver Rocket

SILVER ROCKET SRDCAŘI

ÚV SRR 14. 10. 2012

Přemejšleli jsme (sic!) a napadlo nás tohle: rádi bysme nějak vyšli vstříc lidem, který pravidelně choděj podpořit tzv. "malý" koncerty typu MRC Riddims, Cars And Trains, Lichens, Polite Sleeper Solo, Nathan Bell, Tim Remis atd... Moc dobře víme, že právě na vás to stojí. Udělat koncert GY!BE nebo Swans není žádný umění (pozor, vtip!), a lidi, co to naplní, za náma obvykle nejdou do těch sklepů a vináren a zahrad, kde se dějou ty "malý" akce. Patří jim samozřejmě obrovskej dík a respekt, ale my chceme udělat něco pro pravidelný návštěvníky. A přišli jsme na následující systém.


1) Nejdřív si stáhněte TADYHLECTEN formulář a vytiskněte si ho.

2) Pokud se chystáte na nějakou "malou" akci (Budeme je tak srozumitelně označovat v pozvánkách. V podstatě všechno v klubech typu Final nebo Potrvá je "malá" akce, část koncertů na 007 jsou "malý" akce, naopak třeba Om nebyli "malá" akce.), vezměte si to s sebou. 

3) Na vstupu nebo u merche nebo u piva obvykle sedí někdo z ÚV SRR. Pokud jste žena nebo muž (nejlépe sympatický fousáč), polibte ho, kupte mu pivo a požádejte ho, aby vám na formuláři POTVRDIL ÚČAST na "malý akci". Člen ÚV SRR použije svojí fantazii a POTVRDÍ vám účast nějakým razítkem nebo podpisem nebo bůhví čím (model Silver Rocket Summer Stopa).

4) Až nasbíráte 5 potvrzení z "malejch" akcí (nemusí to jít v řadě!) a budete se chtít jít podívat na koncert typu GY!BE nebo Swans nebo Mono nebo Phil Collins nebo Bryan Adams nebo prostě něco podobnýho, ozvěte se nám a my vám dáme významnou slevu v řádu o ještě o stovku nižší, než je předprodejní cena. V praxi to znamená tohle: kdybysme byli co k čemu a napadlo nás to dřív, tak bysme lidem, který by měli potvrzení z pěti letošních "malejch" koncertů namátkou MRC Riddims, Cars and Trains, James Reindeer, Sholi, Sims, prodali lístek třeba na GY!BE za 400 Kč, což už je k uvážení, ne?

5) Pište nám, jestli je to pro vás srozumitelný, jestli to využijete, případně další zlepšováky. Systém začíná platit už ve středu 17. října na koncertě Polite Sleeper SoloFetch! (akusticky) v kavárně Potrvá.