Silver Rocket

SILVER ROCKET SEKTA: Inau – Lunochod

ÚV SRR 18. 4. 2012

Pátej kousek na seznamu nežádoucích osob tvořících Silver Rocket Sektu je tentokrát pozoruhodnej rap. Vždycky nás naplní obdivem a takovým tím prvotním filozofickým úžasem, když narazíme na lidskou bytost, která má co říct, cejtí potřebu to říct a neni líná to taky udělat.

O bytosti jménem Inau toho moc známo neni. Je to muž. Od mala si rád zapisuje, co se mu honí hlavou. Má prej zdi svýho obydlí, kam nikoho zásadně nepouští, celý počmáraný textama na šedesát dalších alb. Je to samotář, ale současně se chce se všema podělit o věci, který považuje za důležitý. Před lidma se skrejvá, ale nechce sedět na zadku a jen remcat. Beaty ke svejm textům si dělá sám, nebo mu s tím pomáhají poměrně profláknutý soudruzi (jako třeba Bonus nebo Edosh). První výběr ze svý slibný a bohatý tvorby nazval Lunochod, což mu striktně poručilo samotný všemocný božstvo Měsíce – který mu taky vnuklo definitivní podobu jeho jména. Inau, dovnitř a zase ven.


Inau

Zlý jazyky tvrděj, že Inau je vzhledově dost podobnej jednomu velmi populárnímu fotbalovýmu koučovi, kterej hraje s bratrem v našich oblíbenejch Kontroll. Vyloučit to nelze, ale my o tom nic nevíme.


Ta podoba je skutečně zarážející

A jakej je Lunochod? Sedm tracků, který nemají žádný daný pořadí, všechno jsou to hity a otvíráky alba jako prase. Beaty jsou většinou drásavě nepříjemný, a když je to jinak, je to jenom trik. Poslechnete si Chlad a budete jak na trní. Družice jenom vystupňuje neklid, kterej se zmocňuje vašich útrob. Jsem přinese zdánlivou úlevu, aby se nakonec ukázalo, že neklid a nepohoda můžou mít různou formu. Moucha si už na žádný příjemný pocity nehraje: „...čím víc se zamotám, tím víc se činim“. Mám právo je hodně férovej statement: „Milovat víc holek nemusí bejt nevěra.“ Outt je přímá zkratka na Měsíc a konečně Slovo – „nejhorší člověk na povídání jsem já“. Kdo má chuť poslouchat, najde si tady toho hodně.

Dneska místo tradičního "amen" řikáme: Inau! Stahujte ZDE.