Silver Rocket

Beartrap (USA) + Witch Cult (UK) + Václav Klaus (Hrad), 29. 3. 2012, Dejvická Klubovna, Praha

ÚV SRR 6. 3. 2012

Troufám si tvrdit, že tentokrát s Hluchem opravdu vracíme úder. Doslova – tohle bude totální úder, úder loktem přímo na ksicht. Ve čtvrtek 29. března budeme dělat koncert amérům Beartrap, který na turné doprovázej britové Witch Cult. Celou výpravu doplní nová smrtonosná zvrhlost s názvem Václav Klaus (znáte lepší název pro kapelu??).

Beartrap jsou totální smečka z Massachusetts, který vévodí radikál za mikrofonem Mike. Je to hroznej blázen, kterej pravidelně během setů kapely něco ničí, především to bejvaj kusy jeho oblečení nebo on sám. Čelo o mikrofon, servat ze sebe hadry, přes hlavu narazit obraz a nazdar. Přijde mi skoro nemožný, že celá tahle fastcore/powerviolence banda je straight edge, minimálně Mike působí dojmem, že musí bejt permanentně na něčem najetej. Kromě neuvěřitelnýho projevu na podiu se Mike postaral i o celý turné Beartrap & Witch Cult, který čítá celý dva měsíce křižování Evropou, skutečně z jednoho konce na druhej. Poslední nahrávkou Beartrap je sedmipalec Nailed Shut, kterej vyšel na To Live A Lie (Assholeparade, Magrudergrind, Coke Bust aj.) a je na něm šestnáct (!!!) smrtících zářezů. Průměrná délka tracků 15 vteřin, maximální nasazení, průnik zdi hlavou: "Use your head as a FUCKING WEAPON!!" Nejvíc o kapele asi vypověděj videa, který připojuju dole.

Od Witch Cult čekejte podobnej masakr, jen s tím rozdílem, že brutální powerviolence úseky prokládaj občasnýma sludge prostřihama. Ideální kumpáni pro destrukční výlet v Evropě. K utvoření obrázku o kapele si můžete přečíst jejich stručný a jasný bio: "South Coast Powerviolence Witch Cult are reprobates hailing from Dorset who were accidentally handed instruments, which led to the punishing train wreck of noise attainable only by severely damaged individuals incapable of integrating into civilised society." Takže kapiš to??

Hnidopiši, který tvrděj , že český kapely jsou odkecaný, by měli zbystřit. Zlatistá i jiná mládež se nebude mít víc na pozoru, než když k nim do města dojede Václav Klaus. Zvrácenej kult osobnosti? Dozajista. Nečekej ale samozvanýho mesiáše s bílejma vlasama v kvádru, kterej na tebe shlížel ze školních zdí a strašil tě v nejhorších snech. Skejtový démoni, paraziti, proti všemu a všem, výbušná směs, renegáti, co pálej jen ostrejma a přímo na komoru. Světová premiéra symfonickýho orchestru. Nevadí, žes to neslyšel, já je taky ještě neslyšela, ale chytej - power violence jako vodítko za ručičku, tahle Ariadnina nit tě přivede až k vytouženýmu cíli. Minulost? Po tý se neptej, tahle kapela si na medaile za zásluhy nehraje. Přítomnost? Dech atomovejch krytů v rychlym sledu dvou vokálů. Budoucnost? Navěky nejistá, tak se přesvědč, co ti nabídnou, už dnes. Václav Klaus nedá spát, a co tě neuspí, to tě zabije, nebo aspoň pochčije z vokna. Tam, kam vkročí, nic zelenýho neroste.

Po loňským koncertu Punch tak budeme na konci března v Dejvický Klubovně opět svědky čistý destrukce. Pokud budete mít náladu, silně doporučujeme nepropásnout!!

Judas & Vášas destruction Priests

myspace.com/wearebeartrap
beartrap.bandcamp.com
youtu.be/j_X_KFj6JkU
youtu.be/fCrEFn4fRkc?t=3m55s (rovnou dávej čas 3:55 arrrrrrrrgh!!)
witchcult.tumblr.com
myspace.com/hluchpyco