Silver Rocket

SILVER ROCKET BENEFIT PRO KLUB 007 - 18. prosince 2010

ÚV SRR 14. 12. 2010

UNKILLED WORKER MACHINE
ARAN SATAN
SPORTO "B"
Silver Rocket benefit pro Klub 007
18. prosince 2010, start 20.00

Vánoce jsou opět za dveřma, ulice jsou přecpaný lidma, všude koledy, kapři, světýlka, blázinec… Kolikátej rok po sobě doma řikám, že letos jediný, co chci dostat, je pokoj od těhle šílenejch svátků. Pak ale cestou na bramborovej salát nakoupim na benzínce pár blbostí, abych se nějak revanšoval, protože u nás v rodině jakkoliv se tvrdí opak, tak se dárky rozdávaj.

Na co se ale z těch chvil klidu a míru těšim, je pár specifickejch okamžiků - jednak jsou to vánoční večírky, kam mě zvou současní i bejvalí zaměstnavatelé, taková celkem zajímavá sociologická sonda, pak na štědrej večer u nás v Berouně, kde vždycky kolem desátý večer fungujou všechny hospody a sou přecpaný všema těma bláznama, který z toho města před lety utekli, tak jako já. A třetí věc, na kterou sázim, jsou vánoční koncerty Silver Rocket. Přijít si pro nadílku SanTorruse, vidět rozesmátýho Yoze, Ariho a všecky kámoše pohromadě. Přiznám se, že tady jde pro mě muzika tak trochu do pozadí.


SanTorrus už nakupuje!

A letos se myslí na ty, který si zasloužej vánoční dárek obzvlášť. Jasně, neni tu letos hvězdnej lineup, jako loni. Jenom tři kapely, z čehož jeden je nějakej šílenec s mikrofonem, kterýmu se sypou na hlavu slova jako střepy, druhej je projekt, kterej z nás zatím skoro nikdo neslyšel, a třetí je nějaká kapela náhradníků. Zase ale víme, že všechny peníze vezmeme a dáme Ivošovi a všem, co držej čtyřicátej rok při životě ten úžasnej prostor, kde pro spoustu z nás začal ten pravej život. Když jsem říkal pár kámošům, že letos bude benefit na Sedmičku, spoustu z nich to vyděsilo. Sedmička neumírá. Naopak, Sedmička žije, a právě proto jí chceme nadělit, ať už si jinak o Vánocích myslíme, co chceme.

Přijďte v sobotu nadělovat s náma.