Silver Rocket

SRSS za dveřma

Töhötöm 29. 7. 2010

Silver Rocket Summer Showcase

7. srpna 2010

Brno, areál Zbrojovky, Lazaretní ulice

Bumfrang 3, Calvera, Hissing Fauna, Human Steak, Kaljeka, Kontroll, Le Christ Hypercubistic, Or, Stevie Brufen, Transwaggon, Zlato a nafta, Zutro


Nerušte, máme vidění: takový to bude 7. srpna v Brně

Před časem jste dostali první info – a je čas na další. Za chvíli jdeme na věc.

1. Ideologie

Něco jsme tady už naznačili. Možná už jen pár slov navíc. Děláme to už docela dlouho, je zajímavý vidět, jak se věci měněj pod rukama. Byšice jsou už slavný dějiny, jestli někdy zase vyrazí něco jako žlutej autobus, to ví jen pámbú. Co je pořád stejný, je ale naše potřeba udělat letní mejdan každej rok trochu jinak. Už víte, že tenhle rok patří lidem, který si zasloužej bejt slyšený, který dělaj věci, který se nám líběj a navíc to dělaj tak, že smekáme klobouk. Na pódiu uvidíte pestrou skladbu, od vyšeptalejch fotbalovejch brankářů přes vyhublý ochránce dodávek až po přírodní intelektuálky, ale jednu věc garantujeme: bude to skvělá muzika pod naší kritickou kuratelou a všechno jsou to lidi, u  kterejch jsme šťastný, že je známe. Přijeďte, nebo vás budeme pronásledovat.

2. Prolomení bariér

Vyčítá se nám ledacos (sekta, primitivové, buzeranti, debilové). Snažíme se naplnit nároky, který na nás klade pověst Silver Rocket. Ale jedna věc nás nenapadla ani ve snu, a je to tady. Tahle akce, naše posvátný SRSS, grál, hostie, všechno.... bude v BRNĚ. Chápete to?!!??!? Ano, v Brně. Sami jsme se z toho nevzpamatovali, ale je to pravda. Jsme možná sekta, ale od teď nejsme pragocentristi. Na SRSS pochopitelně hrdě dojedeme z letiště místním metrem.


Po schodech nahoru... a jsme na SRSS

3. Místo

Tohle je zajímavý. Plně důvěřujeme kolektivním instinktům, a místo jsme vybírali společně s váma (víte, koho se to týká). Zbrojovka, kde se vyráběla chlouba českýho průmyslu, aby šířila slávu našeho řemesla po celým světě a přinášela nám krvavý peníze, potřebuje trochu vymítání. Rádi k tomu přispějeme, bude to fungovat jako vždycky: dva stejdže, minimální prostoje, všechny vaše potřeby budou ukojený. Utopíme vás, muzikou a dalšíma věcma.


Tzv. zlatý ručičky

4. Informace

Protože SRSS bude už vlastně za chvíli, pokusíme se vám postupně nabídnout nějaký subjektivní a zaujatý informace o zúčastněnejch kapelách. Třeba vám to pomůže pochopit, kde je vaše místo příští sobotu. Technický záležitosti finalizujeme právě teď, praktický záležitosti tady najdete po neděli. 

Těšíte se taky?