Silver Rocket

Bolehlav + The Pau v Underdogs, 20. července

Töhötöm 15. 7. 2019

Znali jste noAR+IS+? Původně to byl one man pičus, pozdějc kapela a teď už jen zmínka v učebnicích dějepisu. Po rozpadu se jejich tělo i duše Michal Milko vrátil k sólo projektu, který nazval BOLEHLAV. Nervní rachot svý kapely úplně neopustil, jen mu dal elektronické kontury. Výsledkem je nekompromisní sound, agresivní noiseová elektronika, industrial, breakcore i dubstep.



Svý nový EP (Don´t Believe in No Ghosts) vydal u francouzského labelu Audiotrauma. Celé album si můžete poslechnout a stáhnout na stránkách s bolehlavem TADY, kde jsou k vidění i texty a ilustrace ke všem skladbám.

Bolehlav je právě na poměrně solidním evropským turné, jehož poslední zastávka je naplánována na sobotu 20. července v Underdogs'. Celé turné jede s The Pau, polskou post-punkovou kapelou v podání jediné ženy. Paulinu už myslím všichni známe: hraje na kytaru a doprovází se k tomu beaty z telefonu. Ostrá kytara, ostrá hlaka, nasranej vokál v kouzelný polštině... ano! Do party v Underdogs přibude ještě Sweeps 04.

Uvidíme se v Underdogs'!