Silver Rocket

50 let Klubu 007: E-TURN (Fake Four) + PTAKZ, 23. března

ÚV SRR 15. 1. 2019

Rap a Sedmička, Sedmička a rap - v pražskejch reáliích nejde jedno od druhýho oddělit. V rámci 2019 Silver Rocket koncertů pro 007 vás zveme na ten březnovej, kterej bude právě o rapu. Z Orlanda přijede rapperka E-Turn, jejíž loňská deska "Young World" vyšla na Fake Four. Za domácí scénu se představí PTAKZ crew v hojným počtu.

Zní to neuvěřitelně, ale Klub 007 bude na podzim slavit 50 let existence. 50 LET!!! Měli jsme štěstí být se Sedmičkou „jen“ od začátku 90. let, ale i tak to je pořád skvělá jízda, za kterou děkujeme. 50 let je nicméně dlouhá doba a hlavně v posledních letech se změnila spousta věcí: zatímco dřív byla Sedmička pro pořadatele nezávislých akcí víceméně první volbou, teď je Praha plná dalších prostorů, kde tě coby promotéra velice rádi přivítají. Na jednu stranu je to moc fajn – můžeme si vybírat a máme víc možností, což vítáme. Na stranu druhou má ale Sedmička víc prázdných termínů, než by bylo zdrávo...



Rozhodli jsme se vrátit Sedmičku v tomhle pro klub významném roce do centra dění. Nad rámec našich „běžných“ sedmičkových koncertů jsme se rozhodli pořádat ještě jednou měsíčně akci s názvem „Silver Rocket slaví 50 let Klub 007“, která bude mít většinou důraz na lokální obsazení (i když to není pravidlem). V ročním rozpisu Klubu 007 to znamená dvanáct koncertů navíc. Ne; ze Strahova se nenese úpěnlivá prosba o pomoc a nejde o existenční krizi, ale protože jsme s 007 aktéry v častém kontaktu, víme, že tohle navýšení kvóty klubu pomůže. A prosíme i ostatní pořadatele, aby zvážili něco podobného – Ivoš, Monika a spol. budou rádi.



Zveme vás mimo oblíbené městské čtvrti na lahvové pivo a světovou pizzu, v deset se musí končit. 50 let!