Silver Rocket

Šrumec – 20 let

ÚV SRR 14. 1. 2019

Šrumec – 20 let

Je to tak – tenhle týden je to přesně dvacet let, co jsme na Broumovsku uspořádali náš první koncert. Od tý doby v tom pokračujeme pořád dál, a proto jsme se rozhodli tohle výročí oslavit. Na sobotu 19. ledna 2019 jsme do undergroundovýho klubu Eden v Broumově pozvali celkem osm kapel a one man pičusů a budeme poctěni, pokud byste se přijeli podívat.

Proč přijet? Samozřejmě nemůže chybět výsadek ze Silver Rocket (Prohra Praha, Aran SatanInau), to je průsečík, na kterým se všichni shodnem. Troška sentimentu ukápne při koncertech Slutdr fleischman, kteří se vrací po letech na pódia. Závěr celýho večírku bude patřit Ventolinovi, start obstarají dvě místní kapely – Jay-ZenDestroyer.

Klub Eden (Žižkova ulice, kousek od nádraží) je ve starý továrně, provozuje ho opravdovej starej undergrounďák (proto ten akcent na tohle slovo), točí se tam lokální Opat a to místo stojí celkově za vidění. Protože vytopit celej ten prostor není úplně jednoduchý, tak určitě neprohloupíte, pokud založíte jägrovky a jedno triko navíc.

Těšíme se na viděnou!

Šrumec
srumec.wordpress.com