Silver Rocket

LAUNDERED SYRUP: Heavy Defeat!

ÚV SRR 7. 10. 2018

Michal, Palo, Záclona – všichni jste už někdy určitě někde tyhle tři kluky potkali, tak pro vás není žádný překvapení, že jsou to super lidi. A snad jste je už všichni viděli i na pódiu, vybavený ničivejma zbraněma v podobě kytar, zesilovačů, reproduktorů, kabelů, krabiček, bubnů, čilnelů, kšiltovek a železnejch tyčí. Přesně v tuhle chvíli se jasně projevujou jejich superschopnosti: Spiderman umí lézt po zdi, Superman umí lítat, Hulk je velkej a zelenej... a Laundered Syrup mají RIFFY!

A jaký to tyvole jsou riffy! Nebylo by těžký tady vyjmenovávat různý jejich legendární koncerty (v čele s nezapomenutelným dvojitým setem na Speedstop SRSS), ale důležitý je tohle: hodně kapel si myslí, že jsou opravdu heavy, ale existuje jen pár vyvolenejch, který o tomhle nemusej vůbec mluvit, protože prostě heavy JSOU, od hlavy až k patě, od Žižkova k Jablunkovu, prostě skrz naskrz – protože i kdyby nechtěli bejt heavy, bude to silnější než oni. Máme velký štěstí, že jedný takový můžeme vydávat desky, a děláme to s maximálním potěšením a radostí.

Tudíž (v už tradiční spolupráci s Máma mrdá maso) vychází deska migrujících gorolů Laundered Syrup s katalogovým číslem SRR 87/MMM 11, jakožto desetipalec (čili formát pro skutečný fajnšmekry), s všeříkajícím názvem Heavy Defeat. Stream celý desky si poslechněte (a okamžitě objednávejte) ZDE.

Laundered Syrup: Heavy Defeat (SRR 87/MMM 11, 10" LP + MP3, 6 skladeb)