Silver Rocket

PARAMOUNT STYLES + VZDUCH ve středu 26. září v Kopřivnici

ÚV SRR 25. 9. 2018

Moc dobře si pamatuju na svůj první koncert Paramount Styles. Bylo to před deseti lety v Brně. Klasickej listopad,  ten den bylo venku sychravo, celej den pršelo a já jel tehdy na koncert s kámoškou z Olomouce, která měla čerstvej řidičák, neuměla ještě moc řídit, ale za to znala VŠECHNY texty z první desky "Failure American Style" úplně nazpaměť. Ten koncert byl skvělý. Pamatuju si všechny HITY, to nadšení všech kolem dokola, když kapela jela na doraz, Scottovo úplně propocený sáčko, ale i to, jak jsem si šel do backstage koupit malej sedmipalec, který tehdy zrovna vyšel na Silver Rocket. 
 
Na dálnici po cestě domů jsme celou dobu nemluvili o ničem jiném než o koncertu a já si sám pro sebe říkal, že jsem viděl "nejlepší koncert svýho života". 
 
 
Klapka. Střih.
Je rok 2018 a my si tak trochu plníme sen. Zítra (ve středu 26. září) vystoupí od 20:00 hodin v Kavárně Vila Paramount Styles a přivezou stále aktuální desku "Distant Karma". Stavte se, věřím, že to bude stejně silný jako před těmi deseti lety v Brně.
 
Marek / Živá Mandala
 
PŘIPRAVUJEME:
 
26.09 Paramount Styles (USA) + Vzduch
19.10 OTK + Nessbitt's Inequality
06.11 Apolena Rychlíková: Hranice práce (projekce s režisérkou dokumentu)
16.11 Piper Records Night (Star Club West, Povodí Ohře, The PAU, Panenské plameny)
08.12 Safenat Paneach
15.12 Nekola + Václav J.