Silver Rocket

Další benefice pro Soulkostel

ÚV SRR 19. 9. 2018

Vypsaná fixa a Nesbitt’s Inequality pro Soulkostel 29.9.2018

Letos na jaře se uskutečnily dva benefiční koncerty pro Soulkostel - jeden uspořádali Silver Rocket v Praze, druhej proběhnul přímo v Soulkostele. Na konci září naváže třetí koncert, jehož výtěžek půjde na podporu tohohle místa. Do Vernéřovic přijede Vypsaná fixa společně s Nesbitt’s Inequality. Zapište si do notesu datum sobota 29. září 2018.

Proč tahle kombinace?

Jak možná víte, vypsaná fiXa nahrála v Soulkostele kus své poslední desky Tady to někde je. Místo se kapele zalíbilo a chtěla ho při jarních beneficích nějak podpořit. Vznikla myšlenka, že nejlepší možnou podporou by byl koncert na místě samotném.

O nahrávání desky v Soulkostele řekl Márdi z vypsané fiXy tisku tohle: "Bylo to tam úplně magický. Nedocházelo mezi náma k žádnejm konfliktům. Spali jsme přímo tam, a když jsem v noci zalez do spacáku, tak jsem si vzpomněl na píseň od Pixies, kde se zpívá, že když člověk je pět, tak ďábel je šest a bůh je sedm. Cejtil jsem takovou klidnou, tichou sílu. Něco tam prostě bylo. Ale taky tam byla pěkná kosa."

Desku s vypsanou fiXou nahrával jako producent Ondřej Ježek. Proto bylo rozhodnuto, že by benefiční večer měla doplnit jedna z jeho kapel. A protože na zmíněné desce hostuje i Todd Nesbitt, byla volba jasná - Nesbitt's Inequality. Také oni vydali novou desku, vyšla letos na Silver Rocket.

Jelikož o koncert předpokládáme trochu větší zájem, je zaveden předprodej. Instrukce ke koupi lístku najdete zde.

Pokud pojedete na koncert autem, nechte ho prosím zaparkované ve Vernéřovicích (vhodných míst je tam celá řada) a kousek ke kostelu dojděte pěšky. Na místě bude možné přespat ve vlastním spacáku, k dispozici budou dokonce i místa v chatkách (pro rezervaci a domluvu prosím pište na soulkostel@gmail.com). Přineste si vlastní papuče, na koncert v kostele je nutné se přezout.

https://srumec.wordpress.com

Osobič