Silver Rocket

KEVIN ROBERT THOMSON / HAZEL ATLAS + JAKUB ŠIMANSKÝ v pátek v Kolíně

ÚV SRR 26. 6. 2018

Čau, zveme vás na koncert. Lze ho brát i jako trochu opožděnou áftrpárty po letošní Brance (díky za účast!).

Teď v pátek 29. června v Kolíně v ulici V opletkách č. p. 985 (ulice od Pennymarketu dolu k hlavní, co vede od Novýho mostu k velkýmu kruháku, po levý straně, červeno-šedý vrata) zarajou dva kytarový mágové. Ale nečekejte nějakou instrumentální onanii. Je to hudba plná emocí i rozjímání, hudba hluboká i zábavná. Jen na kytaru.

Zahraniční host se jmenuje Kevin Robert Thomson a řiká si Hazel Atlas. Komu něco řiká kapela Enablers, už ví. Jezdí s kytarou, hraje a zpívá. No, zpívá… Spíš jako by svym hlasem kytaru doprovázel, doplňoval. Jeho zpěv je spíš introvertní, otočenej směrem dovnitř. Ven se dostane jen to, co Kevin pustí a zároveň posluchač je schopen vnímat. Symbióza nutná! Je to taková tichá, rozjímavá krása.

S Kevinem si u nás zahraje Jakub Šimanský. Samorost, kterýho můžete znát z pozice bubeníka kapely Unna. Jeden by neřek, jak se takovej bubeník může naučit na kytaru… Fucker, kterej si jede to svý. Neuhýbá, nepodbízí se, prostě hraje, jak nejlíp umí. A že umí! Hlas nepoužívá, jen svý ruce a pověstnejch šest strun (nebo dvanáct? moc tomu nerozumim.). Oproti rozvážnýmu Kevinovi to dokáže i pěkně sypat. Když to rozjede, je to pěknej fofr. My blbci, co na kytaru neumíme, jen vejráme. Western music z Přerova.

https://soundcloud.com/jakubsimansky

Pivo, cider, limča a všechno bude. Dojezd bude Pod hodinama. Start v osum, my tam budem tak od sedmi.

Holubi