Silver Rocket

C, LYSSA, OTK, NESBITT’S INEQUALITY: nový desky, stream, turné, koncert na 007

ÚV SRR 16. 4. 2018

Blíží se vydání dvou novejch desek na Silver Rocket. Lyssa po šesti letech lenošení, popíjení a pokuřování přichází s utěšenou kolekcí osmi skladeb, který tvořej třetí album týhle tzv. „kapely“. Bude se jmenovat Bipolar. Unkilled Worker se rovněž nadechnul k frontální zteči a vytáhnul skutečně silnej kalibr: jeho možná nejlepší skladby všech dob rozmělnila mašina jménem OTK, aby je vyvrhla na svět v ještě silnější podobě: takhle kapela a deska nese lehce zakuklenej název Nesbitt’s Inequality.

A tentokrát to bude všechno trochu jinak. Jak jste si všimli, nastal na našem webu určitej technologickej pokrok (ano, je to sice něco jako krok z neolitu do koprolitu, ale pro nás je to velká věc) – a tak obě nový desky můžete pěkně online poslouchat ještě dřív, než vyjdou (a pak pochopitelně taky, až do úplnýho pominutí smyslů). Podívejte se SEMSEM. Silver Rocket Silicon Valley? Tak to každopádně.

A pak tu ještě máme asi nejvíc bombastickou novinku: v dohledný době vydáme novou, lehce posmrtnou desku táborský legendy C. Je to už hodně let, co tihle borci brázdili Evropu, která jim v mnoha ohledech ležela u nohou. Byli totiž vynikající a my považujeme za čest, že nám svěřili svůj zřejmě poslední nahranej materiál. More soon, zatím poslouchejte ZDE.

Lyssa, OTKNesbitt’s Inequality se kromě toho opět vydávají na cesty. Nikoho asi nepřekvapí, že je to zase táhne na jih. A poslední zastávka bude na domácím hřišti: v neděli 6. května zahrajou na Sedmičce (v inkarnaci Lyssa + Nesbitt’s Inequality) – a vy si budete moct obě nový desky pochopitelně i zakoupit.

Turné vypadá takhle (a pokud někoho jeho karma zavede někam poblíž, bude víc než vítanej):

26/04 Ulm @ Sauschdall
27/04 Lyon @ Salle de répétitions
28/04 Barcelona @ Kasal de Roquetes
29/04 Benicarló @ Plug in the Gear
30/04 Don Benito @ Rincón Pío Sound
01/05 Madrid @ Wharf 73
02/05 Vitoria-Gasteiz @ Dardara
03/05 Bilbao @ Shake
04/05 Prades @ Atelier de l’Entonnoir
05/05 Luzern @ Neubad
06/05 Praha @ 007