Silver Rocket

Benefit Silver Rocket pro Klub 007 v roce 2017

ÚV SRR 12. 12. 2017

BENEFIT SILVER ROCKET PRO KLUB 007
16. prosince 2017
Start 19.00, vstup 150 Kč
Kurac, Unkilled Worker, Vlněna, SR DJs
... dárkování Stříbrné rakety, volná zábava...

Napsali jsme o tom asi už úplně všechno, ale některý věci nezaškodí opakovat do zblbnutí. Sedmička je tady už víc dní, než jsou některý z vás na světě, přežila politický situace různýho druhu, několikrát odvrátila uzavření, kterým vyhrožovali nějaký idioti (určitě zase někdy budou, hajzli), na jejím pódiu se vystřídalo takový množství kapel, že by to vydalo na menší encyklopedii, vypilo se tu hodně nápojů všeho druhu, bylo tu proneseno mnoho moudrostí, jistě bylo ve většině koutů i nablito a nepochybně se tady dala dohromady spousta přátel, párů a budoucích rodin. Máme ve městě klenot, kterej je prostě známej po celý Evropě, místo, kde se cejtíme vždycky dobře – a proto si ho tu chceme pěstovat.

Tak jako vždycky, letošní program nabízí tři účinkující (když do toho počítáme DJe a Santorruse, tak je jich možná deset, ale hlavně jde o ty kapely, že jo). Hlavni hvězdou večera se letos stane Vlněna, tři roztomilí kluci s čerstvou deskou na Silver Rocket (když tak tady), krátce po velkým evropským turné, což znamená, že jsou hladový a v životni formě. The original one-man-pičus Unkilled Worker se po dlouhý odmlce vrací na pódium sám, s komplet novým programem a čerstvě po nahráváni třetí sólový desky. A konečně korektní východní rock jménem Kurac posledních pár měsíců jen zdokonaluje svoji dokonalost a pánové jsou už naprosto připravení jít za pár týdnu do studia. Vy to ovšem uslyšíte už teď, protože si to zasloužíte.

Jako každý rok i letos zachováváme tradice a již podesáté si po koncertě, ještě než přistoupíme k baru nebo DJskému pultu (nebo než divoce vtrhneme na taneční parket), vyměníme dárky. Pokud jste zapomněli, jak to funguje, tady je návod:

  1. Sežeňte si někde malý dárek.
  2. Zabalte jej, aby nebylo jasné, co je uvnitř.
  3. Přineste ho v sobotu 16. prosince 2017 na koncert na Sedmičku.
  4. Až dorazíte, lokalizujte vánoční strom.
  5. Nechte svůj dárek pod stromem.
  6. Bavte se na koncertě.
  7. Až po koncertě uslyšíte Soul Brother #1, jděte ke stromu a tancujte.
  8. Počkejte, až začne slavnostní předávání dárků.
  9. Usmívejte se a obecně komunikujte radostně a kapitalisticky.

Klub se v sobotu otevře kolem 19. hodiny, hudba začne asi ve 20 hodin, vstup bude 150 korun.

Těšíme se na Vás!