Silver Rocket

Dno organizátorských schopností: je tu další Hájenka!

ÚV SRR 14. 7. 2017

Ahoj,

nepíšem to rádi, ale jestli existuje dno organizátorských schopností, stojíme na něm jaksepatří metalově rozkročeni. Každý rok zazevlíme o trochu víc, než ten předchozí, ale nakonec se všechno na autopilota zařídí do super víkendu.

Výsledek letošního klání týmu Slezska a středních Čech vidíme přinejmenšim na plichtu (v pulkách a pivech), od Nymburka se už valí mocný dym. Není třeba dál plýtvat slovama, hřejivá náruč hájenky je připravena obejmout každého, kdo dorazí. Těšíme se, že si to s váma užijem!

Termín letos vyšel na 21.-23.7.2017 na stejným místě jako minulý rok (https://goo.gl/maps/2kuh7newaPE2). U hájenky se dá parkovat jakýkoliv vehikl (ale kamionem nejezděte, dík). Vitamínový paka, co cvičej, můžou přijet třeba na kole, nebo si dát procházku z nádraží Nymburk, Velké Zboží, nebo Poděbrady. Po cestě se lze občerstvit v Občerstvení U Štiky. Spát lze v přímo v hájence, ve stanu na zahradě, nebo kdekoliv na hulváta. K pití bude, jako každý rok, postřižinské zlato a taky majstrštyk z pivovaru Záhora. Nealko a bar s tvrdym bude taky. Veškerý jídlo bude vege nebo vegan.

V pátek ti zahrajou (od 19:00):
Kurac
Palma
Plešatá zpěvačka

V sobotu ti zahrajou (od 17:00):
FoxWolf
Kontroll
Unkilled Worker
Fetch!
Dimitar
Fenomén

Vstup:
Pátek - 100 korun
Sobota - 200 korun
Oba dny - 250 korun

Díky moc a na všechny se těšíme!
Organizační výbor Hájenky