Silver Rocket

Letní koncerty na Sedmičce: FETCH! a DIMITAR/UKW/DŮLNÍ PES battle

ÚV SRR 28. 6. 2017

Třetí zastavení léta na Sedmičce v naší režii bude svým způsobem i vyvrcholení: Fetch! jsou už dávno naprosto základní a nepostradatelnej kámen Silver Rocket a Parfum et Koteka nebo Jemně jsou prostě klasika. Jejich set se ovšem zdárně plní novejma věcma, což znamená, že nějaká další deska by měla bejt na spadnutí. Tohle samosebou ale věděj jen kluci, tak si zaházejte při jejich koncertě hlavou a zeptejte se jich, kdy to bude.

Tenhle večer se taky odehraje věc, kterou – pokud nás paměť neklame – jsme ještě nedělali. Souboj rozervanců, neboli battle mužů s kytarou. Každej zahraje jednu věc, tři koncerty najednou, všichni na pódiu, nikdo s nikým nesoupeří, cílem je jen vaše extáze. Nebude to úplně jako v Mexiku, kde se v jednom ringu objevujou jména jako Abismo Negro, Blue Demon nebo Dos Caras, ale máme dojem, že naše sestava neni o nic horší: vyzáblá mlátička Dimitar, zombifikovanej Unkilled Worker a legenda římský arény Důlní pes (neboli Bugrr z D2tí De3t2).

A nezapomeňte, začínáme 29. června: LyssaNesbitt's Inequality, pokračujeme pak 13. července: Leto a Prodavač – těšíme se na vás!