Silver Rocket

MišMaš párty no. 24

ÚV SRR 13. 6. 2017

Dělat festival nezávisle a po svém nese své výhody i rizika. Na jednu stranu máte volnost ve výběru kapel a hudebních interpretů, můžete si tak dovolit pozvat světoznámá jména jako Slim Cessna‘s Auto Club nebo experimentální B4. Na druhou stranu jste přece jen do velké míry závislí na podpoře návštěvníků, protože právě na nich celý festival stojí. Nezbývá tedy než doufat, že posluchači váš výběr přijmou. Vzhledem k faktu, že festival MišMaš párty už po dvacáté čtvrté striktně odmítá sponzory a dotace, se jedná o dobrodružný podnik. Každým rokem se také snažíme opravovat statek, třeba letos je potřeba dostavit střechu a vylepšit plátěnou scénu. To všechno s sebou nese i nároky na finance a z toho plynoucí letošní zvýšení vstupného. Důvěra je tak důležitá na obou stranách, u návštěvníků i organizátorů.

Letošní MišMaš párty proběhne o víkendu 16.-17. června 2017, přijďte se nechat pohltit statkem Ústsko u Bojkovic na Moravě! Jedinečná atmosféra bez plotů a vyhazovačů, louka, lesy, ohně, polo-opravený statek, a hlavně jedineční lidé, bez kterých by MišMaš byl jen obyčejným festivalem. Čeká nás samozřejmě nabitý hudební program.

Tři scény – maštal, plátěná scéna ve stanu a konečně páteční cimbálová/sobotní elektro scéna. Z pátečního programu maštale lze vybrat třeba koncerty Rutka Laskier, Ette Enaka, Kontroll, Červen nebo Ceschi. Plátěná scéna pak nabídne legendární Sdružení rodičů a přátel RoPy nebo kapely Nauzea OrchestraLadě. Pět minut za městem… sobotní maštal otevřou Planety i se svou novou deskou, a pak vás čeká série zahraničních jmen – elektronický šansoniér a hračičkář Manu Louis, osobitý písničkář White Wine, a konečně americana-country-Jay Munly - no, prostě kultovní Slim Cessna’s Auto Club. Na sobotní Plátěnce se představí například Buriers, Pátí na světě a také B4. Mimo to se můžete těšit na páteční cimbál a pouliční muzikanty, v sobotu na po-obědovou akusticko-punková bar stage, po celý víkend bude připraven nehudební program uherskobrodské literárně-poetické kavárny Ulité kafé, dále divadlo pro děti i dospělé, workshopy, výstavy a mnoho dalšího…

Možná bychom vás měli upozornit na fakt, že na vás čekají samá překvapení, a to už od připevňování vstupního festivalového pásku. Ale bude lepší, když to necháme to na vás… www.mismas.org.

Program MišMaš párty no. 24:

Slim Cessna’s Auto Club, Ceschi, B4, Seebooz, Buriers, Lazer Viking/ Sabreheart, Kontroll, Planety, Červen, Rutka Laskier, Ette Enaka, Sdružení rodičů a přátel RoPy, Nauzea Orchestra, Ladě, DJ Allien. Hańba, Manu Louis, Triptides, White Wine, Pátí na světě, Heimat, Bratři Orffové, Wawakal, Milan Kroutil, Temisphere, Ira, Husha, Akkamiau

16. – 17. 6. 2017, Statek Ústsko Bojkovice 
Vstup: víkend 770 Kč, jeden den 500 Kč