Silver Rocket

Drutty - Nečetla? To by sis ale měla přečíst!

ÚV SRR 14. 3. 2017

Právě  vychází ve fyzické podobě druhé album kapely, kvůli které vlastně vznikl v Kopřivnici label (ehm) Kachnička Entertainment. Po dlouhém otálení a schovávání se za "srandaprojekt" se už z Drutty definitivně stala opravdová kapela.

Je tam všechno, co tak jeden může od kapely čekat: více či méně samostatně stavěné songy (většina z nich dokonce s textem), normální bubny, dvě kytary, basa, občas nějaké elektronické vrzaní a decentně klarinet. Deska vychází trošku krkolomně na LP + MC, což by nebylo nic tak divného, kdyby byl na obou nosičích stejný obsah. V tomto případě tak tomu ovšem není. Na LP je vylisováno prvních pět skladeb, na kazetě pak nahrány zbývající dvě. Obal pro LP vytvořila opět Katka Sudolská (ksudolska@seznam.cz), dle jejích vlastních slov to ani nemohlo dopadnout jinak, obzvláště po shlédnutí jediného filmu Ester Krumbachové Vražda Ing. Čerta. Nechybí textová příloha s fotografiemi a download kupón. Kazeta je pak živým odkazem na xeroxovou estetiku demáčů z kraje 90. let, Karel Vágner s Petrem Rezkem by určitě valili bulvy na to, jak už je dávno velký rodák z blízkého Příbora prokouknul.
Nečetla? To by sis ale měla přečíst!
Tak káže Vláďa Menšík Bohdalce po jedné obzvláště znamenité hostině a tak se i nové album Drutty jmenuje. Celá tahle krása stojí 350,- kč a samostatně jsou obě části neprodejné.

Objednávat můžete na webu http://www.kachnicka.com, přes email, přes bandcamp, nejlepší ale bude, když si kapelu někde odchytnete osobně. Náklad je 100 ks, ručně číslováných na vnějším ochranném PVC obalu. Pokud byste chtěli konkrétní číslo desky, uveďte jej do případné objednávky a pokud už jej nechtěl někdo před Vámi, možná budete mít štěstí :-)


Sedlo 739 024 746
info@kachnicka.com
mikasedlinen@seznam.cz
http://www.kachnicka.com