Silver Rocket

Lyssa + Pacino + Drutty – 10. prosince 2016 – Art té kafé Mandala, Kopřivnice

ÚV SRR 8. 12. 2016

Plakát Pacino
Panelákový sídliště, šedý komíny, bouraný káry a flanelový košile propálený ukradenejma cigárama od fotříků. Smog, bezčasí a to nejlepší z kytarovejch kapel 90. let. Pacino to naživo umí, stejně jako se na baru po koncertě najebat jako jejich strejdové, kteří byli kdysi šlechtou ostravskejch dolů. "Jak to máte dlouhý?" "Patnáct až dvacet." Velká láska. Nemůžeš nemilovat.

Drutty
Experimental black, elektro noise a jediný zástupce místní tatrovácký scény. Nová deska na krku a Vláďa Menšík na featu. Tenhle večer budou probíjet kytary a zvuk se promění v naprostupný těžkotonážní peklo. "Obluha vleku", "Hvězda smrti" anebo "Nikdo nevypadá jako Vágner". Nejlepší songy z nový desky a jednoznačně nejtěžší kapela celýho večera. Maxim Turbulenc metalu. Těšte se!

Lyssa
Šavle a penisy. Pot a krev. Noise rock a vybuřenej zvuk, kterej slyší jenom vyvolení. Argentinskej dres na prsou a jasně vztyčenej prostředníček všem těm, kteří si myslí, že Diego dal gól rukou. Tři buzíci z Prahy, kteří napsali, že nechtějí půjčit základ bicích, ale spíš ještě jednu basovou bednu. "Hlavně basu a bicí, na kytaru serem." To ještě neví, že je během koncertu zvukař sejme a budou hrát na chodbě unplugged do klobouku...

10.12.2016
art té kafé Mandala, Kopřivnice
Start: 20.00 hodin


Pacino