Silver Rocket

Káčko končí!

ÚV SRR 29. 11. 2016

Čau.

Vítek Jezbera, jeden z největších frajerů v okolí, si usmyslel udělat koncert na Káčku. A my, největší sígři v okolí, sme mu ten nápad ukradli a dovolujem si vás pozvat na poslední čili rozlučkovej mejdan na tomhle skvělym místě. Aspoň si tam ten kluk ale zahraje.

A to se svojí kapelou Triyoda. Kytara, basa, bicí a jedem. Spisovnej literární písničkovej punk z Kundy Holý. Mrkněte na letní video z Půlky:

Je možný, že se Triyodu pokusíme i nahrát. Nezapomenutelnej okamžik zániku Káčka tak zůstane navždy zaznamenanej!

Stejnym směrem, jen pár kiláků navíc pojedou cestou do Kolína chlapci z dalšího hudebního tělesa toho večera účinkujícího. Křížem přijede pohnout Toufar. Skvělá dramaturgie okradenýho Jezbery! Hudba zániku, žíly rvoucí řev, smutek a zoufalství, až teče krev z uší! Toufar už nahrávkou disponujou, zkontroluj tady:

https://toufar.bandcamp.com/releases

nebo tady: https://toufar.noblogs.org

A kdo nám to definitivně zavře? Pokud se nepletu, provoz našeho milovanýho Káčka v březnu 2014 otevíral společnej koncert kapel Sakraphonu na turnéčku. Kruh se, přátelé ty vole, uzavírá, štempl na to vrazej noAR+IS+! Nebuďte zklamaný, když si s nima nepokecáte, nebavěj se v podstatě s nikym. Teda uplně přesně – Michal se baví výhradně se svojí holkou, Odan se stává Slezanem, takže se pravděpodobně vyleje jak vana a bude vydávat pouze neartikulovaný zvuky, a Filip je... starej. Ale hraje jim to náramně, to už nejspíš víte, že maj od jara venku desku taky víte, že sou to jinak fajn kluci taky víte, tak prostě přijďte!

http://sakraphon.cz/noartist

Přijďte se naposledy opřít o legendární bar, naposled si sednout na pračku, naposled si dát brko před barák, naposled pokecat, popít, poslechnout supr muziku a vůbec popařit a poděkovat fenomenálním Káčkařům, kterejm vděčíme za úchvatný víc jak dva roky!

Těšíme se!

Navždy vaši Holubi