Silver Rocket

Slim Cessna's Auto Club (USA) + special guest: Tomáš Palucha - 22. září 2016 - Praha Lucerna Music Bar

ÚV SRR 19. 9. 2016

Plakát Po více než dvou letech se do Česka vrací divotvorné seskupení z výšin coloradských Skalistých hor, denverský SLIM CESSNA'S AUTO CLUB. A pětileté čekání na nové studiové album tohoto fenoménu, jenž odjakživa působil jako soubor duchů vyvolaných přímo z pověstí o hrdinech a desperátech Divokého západu, je rovněž u konce. Slim, Munly, Rebecca Vera, Lord Dwight Pentacost, The Peeler a nově Ian O’Dougherty totiž na letošní evropské turné přivezou také svoji novinku The Commandments According to SCAC, která vyšla v pátek 2. září 2016.

SLIM CESSNA'S AUTO CLUB. Gothic americana , country goth, country-punk, gothabilly, alt-country’n’gospel, ale třeba také soundtrack ke knihám Cormaca McCarthyho – to jsou jen jedny z mnoha přívlastků, jimiž bývá styl této démonické skupiny označován. Hymnické songy balancující mezi hlubokou rurální tradicí a punkovým přístupem, mezi upřímnou vírou a neustálým bojem s vášněmi.

SLIM CESSNA'S AUTO CLUB vystoupí ve čtvrtek 22. září 2016 v pražském Lucerna Music Baru a také v neděli 25. září v brněnském Kabinetu Múz; na obou koncertech je doprovodí Tomáš Palucha, jedna z nejzajímavějších domácích formací posledních let, která na těchto koncertech rovněž představí své dlouho očekávané nové dlouhohrající album.

Tomáš Palucha se na scéně pohybují již několik let, na kontě mají jeden 12" split, dvě kazety a několik dalších tracků. Bájné LP, o kterém se mluví snad stejně dlouho jako o kapele samotné, se skutečně objeví, byť to možná mnozí nečekali. Guru vychází 20. září u labelu Silver Rocket, Tomáš Palucha na něm skvěle zúročila výhody tvrdého jádra a eklekticky proměnlivé sestavy, na albu se sešla hvězdná společnost. Na několika zářijových koncertech doplní ústřední dvojici Tomáš Palucha ještě Tim Remis (Sweet Cobra) a Alex Hall (Grails).

Vstupenky v hodnotě 390,– Kč jsou v prodeji v pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku) nebo rovněž na webu klubu a také v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim (plus obvyklé poplatky).

Zbylé vstupenky budou k dispozici na místě v den koncertu za 490,– Kč.

http://www.slimcessnasautoclub.com/scac/
http://tomaspalucha.bandcamp.com

Commandment 4‬, první singl z nového alba SCAC