Silver Rocket

Silver Rocket inventura

ÚV SRR 25. 1. 2015

Hele, udělali jsme inventuru – víte, co to znamená. Padnul na to jeden víkend, kdy jsme měli pocit, že všude kolem nás jsou jen vinyly: snídáme vinyly, vaříme z vinylů, bydlíme s vinylama, krmíme kočky vinylama, dokonce se do vinylů oblíkáme. Ale bacha – po dlouhý době víme, co přesně máme a nemáme na skladě.


U nás nakoupíte...

Hlavní věc: docela dost titulů z našeho katalogu už rozhodně nepatří do kategorie, že je toho hafo. Doporučujeme zvážit objednávku!

1. El Clásico od Lyssy je sold out. Kdo to prosral, tak to prosral, možná vyhrabou jeden kousek v Rekomandu, ale jinak je to pryč. Děkujeme!

2. Doslova a do písmene poslední kusy máme od splitu Aran Epochal / Bene, kazety Peletonu – a bacha, taky od našeho zatím posledního releasu, Leto! Rychlost, s jakou jste tuhle desku rozebrali (a kolik jste kapele a nám přispěli formou koupě empétrojek), je impozantní. Kdo má zajem, sežene je přednostně na koncertech zmíněnejch umělců. Děkujeme!

3. Doporučujeme všem, kdo maj zájem, zvážit i nákup následujících desek: Asfalt od Kontroll, Parfum et koteka od Fetch!, split Tomáš Palucha/UKWM, Season of Doom od UKW, Trigger Effect a čtyřsplit Somos túLyssouOTK. Tady se zásoby velmi povážlivě tenčej, tak bacha na prokoučování! A děkujeme!

4. Samosebou klidně objednávejte i všechno ostatní, TADY.


...a doma zařadíte.