Silver Rocket

GENOFOND aka Dárek k MDŽ

Bourek 4. 3. 2011

PLUGNPLAY uvádí
Audio/video candy music v předvečer MDŽ + dopr. program
7.3.2011 ve 20:00, v Café na půl cesty, Praha 4 - Pankrác 

Holky, my víme jak to chodí. Když vyleze na stage holčičí kapela, žádnej chlap v sále jí neposlouchá - všichni jenom očumujou, pomlaskávaj a maj blbý řeči. Jo, je to celé zlé. Rozhodli jsme se to postavit na hlavu: vybrali jsme dva nejhezčí bubeníky ve scéně, svlíkli je do půl těla a jsme připravený je nekompromisně předhodit. V předvečer MDŽ je tady party pro všechny holky, který něchtěj poslouchat, ale očumovat a pomlaskávat nad kusem pořádný vypracovaný zpocený flákoty. A všechny bankovky, který nastrkáte našim hezounum za spoďáry půjdou do fondu Genderfuck Festivalu!

Dvě elektronické jednotky a dva živí bubeníci. Pokud se neradi díváte na mužská těla, nějak vás to pohoršuje, zneklidňuje, připadá vám to nevhodné a obscénní, raději oslavte jinak, třeba tradičním karafiátem. Tahle party bude možná pěkně rozjetá. 

Doprovodný program, veganské občerstvení. Afterparty. Distro a benefice Genderfuck Festivalu.

Mezinárodní den žen (ve zkratce MDŽ) bývá někdy uváděn jako socialistický svátek. Vůbec se však nejedná o nějaký svátek uměle vyrobený minulým režimem, ale o mezinárodně uznávaný den stanovený k výročí stávky newyorských švadlen v roce 1909. Od roku 1911, kdy byl poprvé slaven v Německu, Rakousko-Uhersku, Švýcarsku, Dánsku a USA, usiloval o volební právo žen, od roku 1975 pak je připomínán jako den mezinárodní solidarity žen za rovnoprávnost, spravedlnost, mír a rozvoj.